2 de desembre de 2020 2/12/20

Fuster invita al PSPV a eixir del ‘búnker’ per a resoldre els problemes de Borriana

Fuster invita al PSPV a eixir del ‘búnker’ per a resoldre els problemes de Borriana - (foto 1)

  “Per a resoldre els problemes dels veïns de Borriana hem d'eixir dels despatxos i trepitjar el carrer”. Així ho ha considerat l'alcaldable del PP per la ciutat, Juan Fuster, després de reclamar en ple al PSPV “que escolte als veïns, atenga les seues queixes i resolga els seus problemes”.

  El candidat a l'alcaldia ha sigut l'altaveu dels veïns que resideixen en el Camí Rajolí, a la Serratella. “Són residents d'un camí que es troba en unes condicions lamentables i que creiem que el PSPV, amb els equips humans i materials que té, bé podria millorar les condicions d'un tram de camí pel qual circulen veïns de Borriana”.

  El trasllat de la queixa es produeix “després que aquesta protesta s'haja traslladat de forma reiterada a l'ajuntament i no haja obtingut resposta”. “El PSPV ha convertit al consistori en el seu búnker particular, s'ha atrinxerat en els despatxos i prefereix no donar la cara davant la ciutadania. Un error que està pagant Borriana, perquè són els veïns els que estan veient com les seues queixes no són ateses i com les oportunitats passen de llarg per una ciutat que ha sigut i ha de seguir sent model de emprendimiento i desenvolupament”.

  Per a Fuster, “és necessari trepitjar el carrer, ensopegar-te amb els problemes, escoltar als veïns i tractar de donar solucions. Els qui ocupem càrrecs de responsabilitat pública estem per a servir, no per a  ser servits, i si en lloc d'escoltar i ser permeables ens convertim en murs infranquejables no solament provocarem la frustració dels nostres ciutadans, sinó que abocarem a la nostra Borriana a la ruïna i l'empobriment”.

  Des del PP, Fuster reclama “la il·lusió que ens mou a canviar el que no funciona, a treballar per a oferir oportunitats, a escoltar les queixes que deriven en solucions i iniciatives que tornen a situar a Borriana al capdavant del creixement. El que mai va haver d'abandonar-nos”.

   1 comentari
  Para Jeta un boton dos
  Para Jeta un boton dos
  22/02/2019 04:02
  Juan Cuantas veces salistes cuando gobernabas?

  Maldita hemeroteca.

  Pujar