27 de novembre de 2020 27/11/20

Fuster: "La incapacitat del tripartit deixa als veïns de la Serratella sense el servei de bar del polifuncional"

Fuster: "La incapacitat del tripartit deixa als veïns de la Serratella sense el servei de bar del polifuncional" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fuster: "La incapacitat del tripartit deixa als veïns de la Serratella sense el servei de bar del polifuncional" - (foto 2)

  "La incapacitat de gestió del tripartit que governa Borriana ha deixat enguany als veïns de la Serratella sense el servei del bar de l'edifici Polifuncional que havien gaudit fins ara. El 15 de juny de 2017 la Junta de Govern composta per les tres formacions polítiques va decidir declarar desert el procediment per a explotar el bar i el 22 de juny, en comissió informativa, van aprovar obrir un procediment negociat per a adjudicar la prestació que segueix sense resoldre's".

  “Ens trobem a 10 d'agost, en l'equador de la temporada estival, i el bar està tancat amb el consegüent perjudici per a residents i veïns de la Serratella”, ha explicat Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana. Per a la formació política aquest fet demostra, “una vegada més, que el tripartit no solament és incapaç d'actuar amb previsió i gestionar, sinó que a més tampoc dóna respostes als veïns que, com els de la Serratella, segueixen esperant solucions a problemes que ells no han creat”.

  Cal assenyalar que el servei de bar que es prestava en l'edifici polifuncional atenia una demanda “dels veïns de la zona, que podien gaudir d'un espai de reunió, joc i esplai que es completava amb el servei de restauració”.

  L'any 2009, el Partit Popular va construir aquest edifici amb l'objectiu que anara d'utilitat per als veïns. “Si quan el tripartit va elaborar el plec de condicions va quedar desert i no es va poder adjudicar, haurien d'haver revisat les clàusules i establir criteris que s'ajustaren a les demandes reals del servei per a garantir l'explotació”. No obstant açò, “ens trobem a meitat d'agost, amb una prestació útil tancada que demostra una clara incapacitat per part d'els qui s'han repartit el govern local”. Un evident abandó de funcions al que “s'uneix l'estat precari en el qual es troba la platja de la Serratella i els camins rurals de l'entorn, i que constata que malgrat que a Borriana la governen tres partits polítics, ni uns ni uns altres són capaços de gestionar per a garantir serveis tan bàsics com és el que demanden els residents de la nostra costa”.

  Pujar