28 de novembre de 2020 28/11/20

Fuster: “La igualtat és patrimoni d’un feminisme que integra i respecta”

Fuster: “La igualtat és patrimoni d’un feminisme que integra i respecta” - (foto 1)

  “Avui és un dia de concòrdia, de defensa d'un feminisme que ens integra i respecta, que reivindica la igualtat de drets entre homes i dones, un patrimoni que és de tota la societat”. El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha posat en valor “el treball que durant segles dones valentes, heroïnes, van fer per a arribar a una senda de concòrdia i respecte”. “Aquest és el camí que hem de continuar, el que ens suma i ens integra, el que ens fa grans enfront de les bretxes que ens separen”.

  Per a Juan Fuster, “el feminisme no entén d'ideologies, és el patrimoni d'una societat que ha avançat segle després de segle per a reivindicar el talent, valor i intel·ligència de les persones independentment del seu gènere”. “Som hereus d'un esforç titànic que mereix que avui seguim units en defensa d'aqueixa igualtat real que ens donarà prosperitat, creixement i desenvolupament”.

  Els sostres de cristall, la bretxa salarial i el masclisme “han de deixar d'existir en favor d'un feminisme real, positiu i inclusiu”. I per a açò, ha considerat Fuster, “és fonamental la llibertat de l'individu i el respecte de les seues decisions. Cap partit té la patent del feminisme i qui ho faça s'equivoca. És un moviment social que reivindica la igualtat que els nostres pares i mares ens van inculcar de xicotets i amb els quals hem crescut en les aules, identificant com a iguals a homes i dones”.

  Aqueix valor, el de l'educació entesa des de la coresponsabilitat entre dones i homes, “és el que avui com a pare seguisc conreant, i és un valor heretat generació després de generació per a reivindicar que no hi ha argument que justifique la desigualtat per raó de sexe”. “Avui és un dia per a festejar aquests avanços que hem de seguir treballant, perquè és cert que les diferències existeixen i com a servidors públics nostra obligació és treballar en la igualtat real per a les generacions del futur”.

   1 comentari
  la guapa mes guapa
  la guapa mes guapa
  09/03/2019 12:03
  Tot no pot ser

  Com pot ser una guapa i una lleja igual

  Pujar