18 de setembre de 2020 18/9/20

Fuster demana que la pujada de sous del PSPV es traduïsca en millores per a Borriana

Fuster demana que la pujada de sous del PSPV es traduïsca en millores per a Borriana - (foto 1)
  • El portaveu del PP invita a l’esquerra a treballar perquè la Marjaleria, les esculleres o la reforma de l’ambulatori estan bloquejades des de fa quatre anys

El portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, confia que la pujada de sous que PSPV i Compromís van aprovar ahir en ple es traduïsca en millores per a Borriana. “Estem enfront d'un pacte que ha decidit incrementar les seues nòmines en més de 100.000 euros. El repte ara és que aquesta despesa extra que van a cobrar de la butxaca dels veïns es convertisca en neteja, seguretat, ocupació, benestar i qualitat de vida”.

El líder del PP de Borriana ha recordat que “el nostre grup sempre ha apostat per dignificar la gestió política d'els qui ocupen càrrecs públics enfront d'una esquerra que durant anys s'ha encarregat de degradar-la”. “Ara que han decidit donar un gir de 180 graus i pujar-se els sous, la qual cosa han de demostrar als ciutadans és que la despesa que paguen de les seues butxaques es veu recompensat amb serveis i prestacions”.

A Borriana, ha recordat Juan Fuster, “en aquests últims quatre anys Borriana ha vist com els seus carrers es degradaven en neteja al mateix ritme que la taxa de brosses creixia de forma exponencial”. Amb més despesa i menys serveis, “els veïns de Borriana han vist com el Pla Especial de la Marjaleria no ha avançat un àpex; com les esculleres de la platja segueixen sent una utopia; com la reforma de l'antic ambulatori està paralitzada”.

A tot açò s'afegeix “una ciutat que mereix despertar i liderar el creixement amb incentius que permeten obrir negocis i no tancar-los, que milloren els serveis sanitaris, amb el pediatre que es reclama en la platja i no arriba, amb millora de camins que cada vegada estan més danyats i que enfonsen a una citricultura que ha sigut base econòmica que a Borriana va possibilitar l'obertura d'un port commercial”.

Des del PP, ha conclòs Fuster, “anem a fiscalitzar la tasca del govern que el PSPV ha pactat amb Compromís, que ha venut el seu objectiu, que va dir que era Borriana, per garantir-se un sou”. “Nosaltres anem a treballar perquè Borriana sume i no perda, perquè hi haja ocupació, oportunitats i qualitat de vida, perquè si els ciutadans paguen de la seua butxaca aquests sous el just és que siga per a millorar el seu benestar”.

Pujar