19 de setembre de 2020 19/9/20

Fuster demana al PSPV inversió en Músico Ibáñez per a resoldre les queixes dels veïns

Fuster demana al PSPV inversió en Músico Ibáñez per a resoldre les queixes dels veïns - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fuster demana al PSPV inversió en Músico Ibáñez per a resoldre les queixes dels veïns - (foto 2)

  El candidat del PP de Borriana a les eleccions municipals del maig vinent, Juan Fuster, ha presentat avui en comissió una bateria de propostes per a resoldre les queixes de veïns de l'avinguda Músico Ibáñez. “L'objectiu és, com hem fet amb veïns de Tremedal o la Fira, treballar per a resoldre problemes senzills però que generen greus problemes als veïns que conviuen amb ells diàriament”.

  Fuster ha plantejat avui en comissió les queixes transmeses per residents de l'avinguda que lamenten l'estat en el qual es troben les voreres. “Molts de les llambordes estan alçats per l'efecte de les arrels dels arbres. Som conscients que aquest no és un problema puntual i que s'estén a altres punts de la ciutat. Entre tots, hem de ser capaços d'estudiar fórmules que intenten pal·liar aquesta situació i que posen fre a la degradació dels corredors per als vianants de manera que s'eviten riscos als vianants”.

  Així mateix, el regidor ha transmès en comissió informativa el tap de brosses que s'acumula en molts dels desguassos que connecten amb el rio Ana. “És necessari un reforç de la neteja que evite que en casos de fortes pluges aquesta situació derive en majors problemes per l'efecte de la falta d'un correcte drenatge”.

  Finalment, des del PP han explicat les queixes per velocitat que es registren en aquesta avinguda i que provoquen riscos entre els vianants que “hem d'evitar”. Per a Fuster, “seria oportú que a través de la Policia Local s'emetera un informe que avaluara quin és l'acció més adequada per a controlar l'excés de velocitat”. “Campanyes de conscienciació i l'ús del radar pedagògic que el PSPV a proposta del PP, serien d'utilitat per a garantir la seguretat tant dels vianants com dels conductors”, ha expressat el regidor en el si de la comissió.

  “Esperem que el PSPV haja pres nota i done solucions. Com les quals esperen els veïns de Tremedal o la Fira, i que hem reivindicat novament”, ha explicat el candidat.

  Pujar