24 de setembre de 2020 24/9/20

Fuster demana al PSPV atendre després d'un any la queixa dels veïns de Jaime Chicharro

Fuster demana al PSPV atendre després d'un any la queixa dels veïns de Jaime Chicharro - (foto 1)

  El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha reclamat una solució per als veïns de l'avinguda Jaime Chicharro que fa un any van sol·licitar al PSPV mesurades que facilitaren l'accés al pas de vianants. “Ha passat un any i la petició segueix sense ser atesa. Els pregue que la tinguen en compte”, ha assenyalat Fuster en l'últim ple ordinari celebrat en la ciutat.

  “Nosaltres creiem que no es pot jugar amb els veïns. No es pot garantir una millora i passat un any seguir sense executar-la. Hem des més àgils i eficaços en l'administració. Escoltar als nostres ciutadans i després actuar. Perquè d'una altra manera es genera una frustració entre els nostres veïns que solament ajuda a generar desconfiança cap a qui governa”.

  Fuster, que s'ha entrevistat recentment amb els veïns d'aquesta avinguda després d'haver-ho fet el passat any, ha tornat a elevar la veu dels residents al ple “a fi que el PSPV actue i resolga, en lloc de bloquejar”. El tap de queixes sense resoldre que acumula l'Ajuntament de Borriana, amb PSPV, Compromís i Podemos en els despatxos,  “està provocant que els nostres ciutadans se senten desemparats quan es produeixen problemes”.

  Des del PP, Juan Fuster, candidat a l'alcaldia, ha reivindicat la “vocació ciutadana” que ha d'acompanyar “la nostra labor política”. “Si estem ací no és per a convertir l'ajuntament en un búnker i blindar els despatxos enfront de les queixes que projecten els ciutadans. Al contrari, és per a convertir la casa de la vila en una administració útil, pràctica i resolutiva. Que siga capaç d'agilitar els tràmits administratius en lloc de bloquejar per incapacitat les solucions que demanda Borriana”.

  Per aquest motiu, “en el PP anem a seguir sent útils als nostres ciutadans. Sent l'altaveu de les seues demandes, reclamant millores per a les deficiències i solucions als problemes. Reivindicant la gestió que el PSPV i els seus socis han bloquejat per incapacitat”.

  Pujar