22 de gener de 2021 22/1/21

Fuster (PP): “El col•lapse del cementeri és fruit d'un PSPV que sols pensa en cobrar”

Fuster (PP): “El col•lapse del cementeri és fruit d'un PSPV que sols pensa en cobrar” - (foto 1)
  • La urbanització i construcció de nous nínxols encara no s'ha licitat “però les nòmines les han incrementat amb la mateixa rapidesaen la que pugen impostos”

“El col·lapse del cementeri de Borriana és la demostració palpable de que el PSPV ha pensat en cobrar però no en treballar”. Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha lamentat la situació límit en la qual es troba el cementeri amb un gestor, el PSPV, “que va ser ràpid per a doblar-se les nòmines. Tant com per a pujar els impostos”. “Cobrar sí, però treballar poc”.

És el resum que el portaveu del PP fa d'una situació “complicada” a la qual s'enfronta un municipi que en aquests moments “encara no ha licitat ni la urbanització ni la construcció de nous nínxols”. “Aquesta situació es podia haver evitat si qui està al capdavant de l'ajuntament es dedicara a vetlar per les necessitats i serveis bàsics de Borriana”.

Amb sol set nínxols en la zona nova i amb un ritme d'enterraments que oscil·la entre els 15 i els 22 cada mes, “Borriana no mereix que si una família desitja enterrar a un difunt es trobe amb les complicacions derivades d'un gestor, el PSPV, que ha demostrat no solament una falta de responsabilitat notable, sinó la seua més absoluta incapacitat”.

La licitació de la urbanització i la construcció dels nous nínxols “haurà de tramitar-se per urgència”, però els tràmits administratius als quals obliga el procediment “és molt probable que impedisquen que les obres arranquen enguany”.

Des del PP, Fuster reclama “als qui es garanteixen bons sous i s'afanyen a cobrar-li'ls a les famílies a través d'injustes pujades d'impostos, al fet que treballen per la ciutat”. Perquè tal com  considera el portaveu del PP, “Borriana no mereix estar en mans de partits que abans de vetlar per serveis i prestacions bàsiques s'asseguren un bon sou i millor despatx per a després saquejar les economies familiars a base d'impostos”.

Pujar