28 de setembre de 2020 28/9/20

Fuster: “Burriana mereix eixir del coma profund al que el PSPV l'ha condemnat”

Fuster: “Burriana mereix eixir del coma profund al que el PSPV l'ha condemnat” - (foto 1)

  “Borriana mereix eixir del coma profund al que el PSPV l'ha condemnat durant prop de quatre anys de mandat”. El candidat del PP a les eleccions municipals per Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat “il·lusió per a definir un futur en el qual nostra ciutat torne a liderar l'activitat econòmica i siga exemple de emprendimiento i ambició”.

  La falta d'un projecte sòlid i amb lideratge ha enfonsat el creixement d'un municipi que “ha sigut emblema de lluita i tenacitat, exemple d'èxits i emblema de l'exportació”. “L'orgull que hem perdut en mans d'un pacte liderat pel PSPV i recolzat en dues forces, Compromís i Podemos, que solament es miren el melic, ha de donar pas a un full de ruta que dirigisca els nostres passos cap a un futur esperançador. El que per justícia mereix Borriana”.

  La dependència “emmalalteix de les ajudes promeses i els drames de les nostres famílies clamen respostes que no arriben”; els veïns de la Marjaleria “ja no oculten la seua frustració per promeses reiteradament incomplides”; la Serratella segueix sense la inversió que pose en valor la costa “que Compromís diu que no existeix”; i la pèrdua de 16.600 m2 en l'Arenal “ens ha amputat part de la nostra costa per l'abandó del PSPV”.

  Per a Fuster, “aquest 2019 ha de ser l'any en el qual Borriana recupere les oportunitats perdudes. Les que ens han conduït a un coma que desitgem que siga reversible. Amb la convicció de saber que Borriana és capaç d'aconseguir reptes inassolibles i de lluitar per un futur que des de la il·lusió i l'obstinació genere creixement”.

  En opinió del candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, “frene a un PSPV que ha demostrat que Borriana no li interessa, reivindiquem la solidesa d'un projecte liderat per veïns que pose en valor les idees que engrandeixen aquesta terra d'oportunitats emblema de la prosperitat i la concòrdia”.

   2 comentaris
  Santa barbera
  Santa barbera
  19/01/2019 08:01
  Vamos a ver

  Esto que tú dices significa que ahora estamos increíblemente bien y que las cosas van mejor que nunca no ? Pues ya me dirás en qué Y sobre la comunidad valenciana recordarte que el mayor saqueo que existe ha sido el que el psoe ha echo en Andalucía

  Pujar