2 de desembre de 2020 2/12/20

Fuster: “Burriana rep 2020 amb una pujada de l'IBI i els fems per a pagar els sous del PSPV”

Fuster: “Burriana rep 2020 amb una pujada de l'IBI i els fems per a pagar els sous del PSPV” - (foto 1)
  • “Viure a Burriana és cada any més car per a les famílies que, no obstant això, no reben millores en prestacions socials ni serveis bàsics”, lamenta Fuster (PP)

El Partit Popular de Burriana lamenta que les famílies de la localitat hagen rebut l'any 2020 "amb una pujada d'impostos que permetran que el PSPV puga cobrar més a final de mes". "L'acord de l'alcaldessa i els seus socis nacionalistes aconseguit el passat estiu passa factura a les famílies de la nostra ciutat que cada vegada paguen més i reben menys prestacions” apunta el portaveu Juan Fuster.

Per a Fuster “viure a Burriana és cada any més car per als veïns. Des que governa l'esquerra, la pressió fiscal ha anat incrementant-se any rere any i a la pujada de la taxa de fems, que el PSPV va inaugurar l'any 2016, se suma ja un acumulat pròxim al 30%”.

El problema, tal com assenyala el portaveu del PP, “és que els veïns cada any paguen més però reben menys serveis”. “L'escalada de la despesa per família és proporcional a la caiguda de prestacions. Perquè si un objectiu tenia clar el PSPV era el d'atacar a colp d'impostos a les famílies i retallar en millores”.

En aquest sentit, els populars consideren que aquesta "deriva" a la que el PSPV i Compromís han conduït a Borriana durant els seus anys de mandat, “és palpable als carrers”. “Burriana ha perdut en neteja quan hauria de ser exemple en les seues places i espais públics. La via pública és un termòmetre de la qualitat d'uns serveis que són sens dubte deficients. No mereixem mostrar una imatge degradada quan paguem cada any més per serveis bàsics”, ha considerat el regidor del PP.

I aquesta situació “no és exclusiva de la neteja, a la jardineria, a les prestacions socials o la seguretat”. Per a Fuster, “Burriana no mereix un increment de la despesa que en lloc d'anar associat a un increment en la cartera de serveis i un reforç de les prestacions, vaja vinculada a uns sous amb els quals PSPV i Compromís han blindat el seu pacte”.

Pujar