21 de febrer de 2020 21/2/20

Frozen arriba a la Llar Fallera de la mà de la Falla Jaume I

Frozen arriba a la Llar Fallera de la mà de la Falla Jaume I - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla Rei Jaume I 2020
  Presentació Falla Rei Jaume I 2020
  MÉS FOTOS
  Frozen arriba a la Llar Fallera de la mà de la Falla Jaume I - (foto 2)
  Frozen arriba a la Llar Fallera de la mà de la Falla Jaume I - (foto 3)
  Frozen arriba a la Llar Fallera de la mà de la Falla Jaume I - (foto 4)
  Frozen arriba a la Llar Fallera de la mà de la Falla Jaume I - (foto 5)

  La Falla Jaume I ha presentat aquest dissabte per la nit en la Llar Fallera de Burriana a les que seran les seues màximes representants per a aquest pròxim any 2020. L'acte ha sigut conduït per Ana Izquierdo i Héctor Queralt, i el tema principal de la presentació ha sigut la pel·lícula Frozen.

  S'han dut a terme dos balls, en el primer va aparèixer Olaf i en el segon Ana i Elsa van ser la gran sorpresa. Quasi ningú coneixia l'ambientació de la presentació de la falla i va ser tot un èxit.

  Primer que tot van entrar les reines del poble, els estendards de la falla i una mica de diversió amb el primer ball de la nit. A continuació, es van presentar a les falleres d'aquesta comissió, el segon ball i ja finalment es van dir a les comissions falleres.

  Naiara Arenós García és la fallera major, qui va estar acompanyada per la seua cort d'honor formada per Carmen González Vilar, María Monroy Tomás, Àfrica Gutiérrez Martínez i Pilar Tablado Palau.

  La fallera major infantil és Paola Ruíz Monzón, la qual també va estar amb la seua cort d'honor composta per Paula Briz Chiva, Mireia Oltra Moreno, Josep Oltra Moreno i Carmen García Musoles.

  Va haver-hi discomòbil per a tots els assistents quan va finalitzar l'acte, on familiars, amics i la comissió van gaudir del que quedava de nit tots junts.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar