elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

FOTOS | Així ha sigut l'esperat concert a Burriana de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló

FOTOS | Així ha sigut l'esperat concert a Burriana de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló
  • Organitzat per l'Ajuntament de Borriana, el concert ha commemorat el 25è aniversari de la formació

Galeria de fotos
Concert de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló
Concert de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló
MÉS FOTOS
FOTOS | Així ha sigut l'esperat concert a Burriana de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló - (foto 2)
FOTOS | Així ha sigut l'esperat concert a Burriana de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló - (foto 3)

Aquest dimecres ha tingut lloc l'esperat concert de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló al Teatre Payà de Borriana. Organitzat per l'Ajuntament de Borriana, el concert ha commemorat el 25è aniversari de la formació.

El concert ha estat adaptat a totes les mesures sanitàries i ha començat amb l'Obertura de Guillem Tell, de Rossini, i la Simfonia número 4, de Bruckner. En aquesta ocasió l'orquestra ha estat dirigida per Íñigo Pirfano, un dels directors més importants i influents de l'panorama actual. Nascut a Bilbao el 1973, pertany a aquesta generació de directors d'orquestra que combina l'energia desbordant de la joventut amb la maduresa pròpia d'una experiència professional ja consolidada.

La Jove Orquestra Simfònica de Castelló és una institució d'àmbit cultural que va ser fundada el 1995 per joves músics de fins a vint anys, principalment de Castelló ciutat i de la província. Està enfocada a la formació o a l'enriquiment de la seua educació musical, donant als joves l'oportunitat d'aprendre molt més, com a complement de les aules, i treballar com a professionals.

L'orquestra ha tocat en els auditoris més acreditats de l'estat espanyol i també de tot Europa, destacant l'actuació a la Sala Daurada del Musikverein de Viena. La formació ha estat dirigida, com a directors titulars, per Sergio Alapont i Pablo Marquès, i han estat convidats a la direcció batutes destacades com Michelle Camat, Fausto Fungaroli, José Luis López Antón, Mikael Celda, Rafael Albiñana, Marcel Ortega o Isabel Rubio.

Pujar