28 de maig de 2020 28/5/20

Finalitzades les obres de la Torre i Muralla de Sant Pasqual de Burriana

Finalitzades les obres de la Torre i Muralla de Sant Pasqual de Burriana - (foto 1)
  • Un espai destinat a la visita, a la cultura i a la recuperació del nostre patrimoni

  • Vicent Granel visita el treball finançat pels Fons FEDER

MÉS FOTOS
Finalitzades les obres de la Torre i Muralla de Sant Pasqual de Burriana - (foto 2)
Finalitzades les obres de la Torre i Muralla de Sant Pasqual de Burriana - (foto 3)

El regidor de Patrimoni de l'Ajuntament de Burriana, Vicent Granel, ha visitat les obres de rehabilitació de la Torre i Muralla de Sant Pasqual, juntament amb l’arqueòleg municipal, José Manuel Melchor i l'arquitecte tècnic municipal, Hèctor Lozano.

Les obres, finançades pels fons FEDER, ja estan finalitzades i en pocs dies s'obriran al públic per ser un espai visible per a tota la ciutadania. Després de les tres fases de treball estipulades en el projecte de rehabilitació, "s'han retirat ja aquells elements vegetals que havien crescut tant a la torre com a part de la muralla i s'ha dut a terme la protecció superior de la torre, així com l’encegat d'un buit inferior existent, que ha permès la construcció d'un paviment transitable, la col·locació final de la porta i els elements necessaris, tant d'accés com dels panells informatius del patrimoni històric de Burriana".

El mateix regidor, ha volgut remarcar que aquest projecte "està dins dels tres grans objectius de l'aplicació de l'estratègia EDUSI a la nostra ciutat. La recuperació i la posada en valor de el patrimoni cultural i històric, amb la qual estem treballant, que ens permetrà que la ciutadania de Burriana següisca redescobrint i puga gaudir dia a dia del patrimoni i, en aquest cas, del poder arquitectònic de la Muralla i Torre de Sant Pasqual".

Pujar