28 de novembre de 2020 28/11/20

FEDER i Borriana renovaran el parc d'oci infantil del càmping de l'Arenal

FEDER i Borriana renovaran el parc d'oci infantil del càmping de l'Arenal - (foto 1)
  • Les millores generals sol·licitades per la Federació de Comerç en la zona comencen amb aquesta iniciativa de renovació d'un parc infantil completament obsolet

L'aplicació de l'Estratègia EDUSI pertanyent als Fons Europeus *FEDER continua a bon ritme en la ciutat de Borriana, i d'entre els diferents projectes que de forma conjunta es realitzaran entre consistori i institució europea, ha arribat el torn per a la renovació del mobiliari d'oci infantil situat en la zona de l'antic càmping de la platja de l'Arenal. Fa amb prou faenes una setmana, els regidors de Participació Ciutadana, Cristofer Del Moral, i de Comerç, Maria Romero, es reunien amb els representants de la Federació de Comerç per a acabar de perfilar els detalls sobre la nova instal·lació, després que la mateixa Federació incloguera una petició de millora general de les instal·lacions de l'antic càmping de l'Arenal, que de moment s'inicien amb eixa primera campanya de renovació. Tal com van assenyalar tots dos representants municipals, “eixe treball conjunt que s'inicia amb la consulta ciutadana i acabarà amb l'execució de la renovació en les pròximes setmanes, segueix mostrant el nivell d'implicació i participació que volem que tinga la ciutadania i qualsevol col·lectiu que s'implique en les inversions municipals”. Per la seua banda, l'edil d'Activitats i coordinador de l'aplicació de l'EDUSI a Borriana, Bruno Arnandis, ha manifestat que  “una de les línies d'inversions dels Fons FEDER es basa en la renovació, modernització i adaptació del mobiliari urbà del que es disposa a Borriana, i en aquest cas la prioritat en la zona de l'antic càmping de l'Arenal era la de substituir per complet els jocs infantils allí situats que des de fa molts anys no s'havien renovat, per la qual cosa era urgent que el nou mobiliari s'adapte a les exigències legals i també servisca per a seguir dinamitzant l'activitat en la zona costanera”.

Tal com es detalla en la publicació del Butlletí Oficial de la Província de Castelló, la quantitat màxima sobre la qual parteix la licitació és de 14.520 euros amb IVA inclòs, i un període màxim d'execució dels treballs de 4 setmanes. Per la seua banda, els regidors de Turisme, Santi Zorío i de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, han coincidit a assenyalar que “aquesta és solament una altra de les iniciatives de millora de mobiliari que en els dos últims anys hem dut a terme de forma conjunta entre diverses regidories i gràcies al treball realitzat per a la recepció de fons europeus, amb el que seguim endavant amb el nostre objectiu de seguir dotant de totes les infraestructures necessàries per a millorar el gaudi per part dels veïns i veïnes de la nostra ciutat”. Una vegada finalitzat el termini de recepció d'ofertes econòmiques per a fer-se càrrec de la renovació de mobiliari que es tanca el proper 7 de setembre, arribarà el moment de realitzar el canvi total del parc infantil situat en el mateix antic càmping de l'Arenal, que tal com ha assenyalat Arnandis, «fa quasi dues dècades que es manté sense cap tipus de renovació, per la qual cosa hem cregut que tant per raons de seguretat com d'adaptació a les novetats en la legislació, era més que necessari realitzar aquest tipus d'actuació”.

 4 comentaris
Indignadoespoco
Indignadoespoco
31/08/2017 06:08
Indignado

Me uno a Guillermo en su queja de la 'Plaça les Caravel.les', ya hace más de 6 meses que desaparecieron los columpios de la noche a la mañana. De por si ya es muy pobre la dotación para los niños, pero si se llevan lo poco que hay, apaga y vamonos. Da igual que hablemos con el concejal, que pongamos incidencias o toquemos la pandereta, pasan de nosotros totalmente. Solo interesamos la semana del Arenal Sound, pero los que vivimos aquí todo el año, pagamos los mismos impuestos y tenemos derecho a buenos paques, con buenas instalaciones y aceras limpias. Es muy triste pero no es la primera vez que pasa, se les llena la boca y se hacen fotos cuando se inaguran instalaciones, pero luego las abandonan a su suerte hasta que su estado es una ruina total.

Pujar