21 de gener de 2021 21/1/21

Familiars de Juan Canós Safont lamenten que s'use el seu nom amb “regressives aspiracions partidistes”

Familiars de Juan Canós Safont lamenten que s'use el seu nom amb “regressives aspiracions partidistes” - (foto 1)

  Els familiars del qual fóra primer alcalde de Burriana durant la democràcia, Juan Canós Safont, han lamentat -en un escrit enviat a elperiodic.com titulat ‘No en nom del meu pare’- que s'utilitze el seu nom amb “regressives aspiracions partidistes” en referència a l'acte celebrat per Vox la setmana passada en la localitat.

  “El meu pare, Juan Canós Safont va apostar per una societat burrianera que mirara al futur i deixara el fosc passat arrere. Sempre em va incentivar a mirar avant i deixar al passat en el passat” escriu la filla major de Canós Safont, i recorda: “Em va recolzar sempre a construir el meu esperit crític sobre els valors i normes fonamentades en el respecte i la tolerància i que estan sent el lema la meua vida”.

  En aquest sentit, lamenta que se celebren aquest tipus d'actes posat que “estic convençuda que no li hauria agradat que el seu nom es vera relacionat amb passades de moda i regressives aspiracions partidistes, que busquen enlluernar amb eslògans vacus”.

  Cal recordar que l'acte que ha motivat l'enviament d'aquestes paraules es va celebrar la setmana passada a Burriana i que va ser el seu fill, afiliat a Vox, quien va agraïr el reconeiximent. Ademes va estar presidit per la presidenta de VOX Castelló, Plans Massó, qui va afirmar durant l'homenatge que : “Tant de bo els polítics de hui tingueren l'altura de mires i l'amor a Espanya que van tindre llavors i, en concret, Canós Safont”.

   

   

  Pujar