7 d’agost de 2020 7/8/20

Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera

Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera - (foto 1)
  • La tradicional cita de germanor que reuneix a les comissions de Borriana i Benicarló

Galeria de fotos
Burriana - Fallas 2018 - Germanor F. Barri Onda F. l'Embut
Burriana - Fallas 2018 - Germanor F. Barri Onda F. l'Embut
MÉS FOTOS
Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera - (foto 2)
Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera - (foto 3)
Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera - (foto 4)
Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera - (foto 5)
Les Falles Barri d'Onda i l'Embut celebren la seua convivència fallera - (foto 6)

Les falles de Borriana han tornat a mostrar el seu costat més hospitalari i, per descomptat, faller, amb la jornada de convivència fallera que s'ha celebrat aquest diumenge entre les Falles Barri d'Onda i l'Embut. En la tradicional cita de germanor que reuneix a les comissions de Borriana i Benicarló no ha faltat música fallera, activitats per a tots els membres de la comissió i fins a degustació de coents borrianers.

Des de ben d'hora ha començat l'activitat fallera amb la trobada en la plaça 9 d'Octubre a les 10:30. Allí s'han trobat els fallers de les dues comissions i han agafada forces per al que la jornada els oferia amb un bon esmorzar. Els coents borrianers han sigut els ambaixadors de la típica gastronomia de la capital de la Plana Baixa.

Energies reposades i tocava començar els tallers en els quals tots els fallers s'han divertit. Des dels més xicotets fins als més majors, ningú ha faltat a les activitats que s'han celebrat durant tot el matí com a dansa, realització de ninots, mocadors i indumentària masculina i fins i tot de perruqueria valenciana i reliquiaris.

A les dotze en punt començava a sonar la música de la dolçaina i el tabal. Els fallers han desfilat des de la plaça 9 d'Octubre fins a la Casa de la Cultura al ritme de la música i animant a tots els veïns que amb la seua cercaviles es creuaven. Una vegada arribats al punt de trobada ha tingut lloc la sessió de fotos i el menjar de germanor.

Una jornada molt amena, divertida i d'intercanvi d'esperit faller entre les localitats que ha acabat ben entrada la vesprada. Els motors fallers ja estan ben calfats per al que ens ofereix les pròximes setmanes.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar