elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla la Vila tira la traca a les seues falleres 2022

La Falla la Vila tira la traca a les seues falleres 2022
  Galeria de fotos
  Fallas Burriana 2021: Traca Falla La Vila
  Fallas Burriana 2021: Traca Falla La Vila
  MÉS FOTOS
  La Falla la Vila tira la traca a les seues falleres 2022 - (foto 2)
  La Falla la Vila tira la traca a les seues falleres 2022 - (foto 3)

  A tan sols unes setmanes que començament les falles 2021 a Borriana, les comissions ultimen els detalls però arrenquen també els preparatius de les falles 2022. És el cas de la comissió de la Vila, que aquest divendres ha tirat La Traca a les seues falleres de l'any que ve.

  En un acte senzill que ha tingut lloc al casal sota les mesures sanitàries actuals, els fallers han tirat la traca a les seues falleres i a les seues Reines, les màximes representants de la comissió en el pròxim exercici.

  Durant el seu regnat, la xiqueta Paula Dosantos Moreno estarà molt ben acompanyada per les falleres Ana Vicent Suárez, Eva Rubert Castillo i Sara Foncubierta Liz. La presidenta infantil serà Melany Nitescu García.

  Pel que fa a les grans, la màxima representant serà la Reina Àfrica Arribas Gimeno i estarà acompanyada durant el seu regnat de les falleres Laila Molina Suárez, Judith Felis Canut, Alba Villarroig Aguilera, Iris Moreno Guerola, Alicia Giménez Poles, Paloma Sánchez Cabeza, Coral Barres Sanz, Lara Monferrer Aguilella, Celia Vicent Borja, Andrea Muñoz Martínez, Sara Jiménez Oliver, Cristina Conde Castilleja, Paula Juan Ortiz i Adriana Amiguet Gual. La presidenta és Loles Suárez López.

  Posteriorment, s'ha celebrat al casal en un acte que dóna el tret de sortida a les pròximes falles 2022, no sense oblidar les ganes que hi ha de que arribrn les del 2021 en tan sols uns dies.

  Per cert, el proper diumenge hi haurà donació de sang al casal de la Falla La Vila, a l'avinguda Almassora 11.

  Pujar