30 de març de 2020 30/3/20

La Falla La Vila gaudeix de la seua presentació

La Falla La Vila gaudeix de la seua presentació - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla La Vila 2020
  Presentació Falla La Vila 2020

  Aquest dissabte dia 14 de desembre i en el restaurant La Regenta, la Falla La Vila de Burriana ha presentat a les qui seran les seues màximes representants per a aquest pròxim any 2020. L'emoció ha estat a flor de pell.  El pare de la reina i una marioneta van ser els presentadors de l'acte, els qui van conduir tota la presentació.

  Melany Nitescu García és la Fallera Major Infantil de la Falla La Vila de l'any 2020, qui va estar acompanyada per Sara Foncubierta Liz, Julia Marquina Vicent, Eva Rubert Castillo i Ana Vicent Suárez.

  La Cort d'Honor Major va estar composta per Alicia Giménez Poles, Judith Felis Canut, Àfrica Arribas Gimeno, Coral Barres Sanz, Paloma Sánchez Cabezas, Iris Moreno Guerola Cabezas, Alba Vilarroig Aguilera i Laia Molina Suárez, les qui van acompanyar a la seua Fallera Major Maria Antonino Navarro.

  La sorpresa de la nit va ser quan Alexia li mana un vídeo a la seua germana Melany perquè no està a Burriana, però acaba apareixent a la sala sense que ningú se ho esperara, ni la seua pròpia família. Així mateix, el pare de Maria la va sorprendre amb uns versos en concloure l'acte.

  A finalitzar l'exaltació, va haver-hi sopar per a tots els assistents. A continuació, va tindre lloc l'acte de lliurament d'insígnies internes i discomòbil, on van gaudir tots junts, tant la comissió com familiars i amics.

  MÉS FOTOS
  La Falla La Vila gaudeix de la seua presentació - (foto 2)
  La Falla La Vila gaudeix de la seua presentació - (foto 3)
  La Falla La Vila gaudeix de la seua presentació - (foto 4)
  La Falla La Vila gaudeix de la seua presentació - (foto 5)

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar