1 d’octubre de 2020 1/10/20

La falla Sant Josep ret homenatge a Aitana Boira i Ángela Redondo

La falla Sant Josep ret homenatge a Aitana Boira i Ángela Redondo - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2019 - F. S. Josep - Presentación.
  Burriana - Fallas 2019 - F. S. Josep - Presentación.
  MÉS FOTOS
  La falla Sant Josep ret homenatge a Aitana Boira i Ángela Redondo - (foto 2)
  La falla Sant Josep ret homenatge a Aitana Boira i Ángela Redondo - (foto 3)

  El Restaurant Vives de les Alqueries a acollit aquest dissabte la presentació de la falla Sant Josep de Burriana. Aquesta comissió compta amb una tradició molt especial, i és que la presentadora haja sigut Reina Fallera de Burriana. D'aquesta manera, l'acte va estar conduït per Judit Pesudo Martínez, Reina Fallera de Burriana de 2018. La mantenidora, que ha participat en els discursos de l'acte, ha sigut Mayte Robles Traver, activa integrant i una de les impulsores de la Falla Societat Sant Josep.

  L'acte ha començat amb l'entrada al saló de les Reines Falleres de Burriana Anne Alós Palomero, Reina Fallera Infantil de Burriana 2019 i Mar Zamora Fenollosa, Reina Fallera de Burriana 2019. Ambdues han estat acompanyades de la Presidenta de la Junta Local Fallera Lluïsa Monferrer i del vicepresident Jorge Blasco, a més de les seues respectives Corts d'Honor.

  Seguidament, el grup de gimnàstica rítmica Pintor Sorolla ha realitzat una xicoteta obertura a l'acte, dirigida per Silvia Giménez. D'aquesta manera, han donat pas a les Falleres Majors del 2019 entre els aplaudiments dels assistents. D'una banda, ha pujat la Fallera Major Infantil Aitana Boira Sanchís, acompanyada per la Presidenta Infantil Adriana Gauchia Corbalán. Tot seguit ha sigut el torn de la Fallera Major Ángela Redondo Segura juntament amb tots els presidents de la falla: Carlos Boira Arrufat, Javier Ventura Vidal i Juan Capella Claramonte. Totes dues Falleres Majors repeteixen regnat per segon any consecutiu.

  Com és tradicional, han pujat la resta de les comissions falleres de Burriana i després les Reines Falleres de Burriana, Anne Alós i Mar Zamora.

  Una vegada finalitzat l'acte de presentació, ha arribat el torn d'acomiadar al Cavaller Acompanyant Infantil 2018, Jorge Socarrades Bravo, acompanyat per la seua Presidenta Infantil Marina Boira Sanchís.

  A més, el públic ha pogut gaudir de les sorpreses que les amigues de les Falleres Majors havien preparat amb molt d'amor i cura, consistents en un vídeo i un ball. Abans de donar per finalitzat l'acte, també van tindre el seu moment de protagonisme els fallers d'honor.

  El final d'esdeveniment va arribar amb una foto grupal de tota la comissió i, a continuació, van procedir al sopar de gala i posterior ball amb disco-mòbil.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar