15 de novembre de 2019 15/11/19

La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden

La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden - (foto 1)
  GALERIES DE FOTOS
  Burriana - Falles 2020 - F. La Ravalera - Proclamació
  Burriana - Falles 2020 - F. La Ravalera - Proclamació
  MÉS FOTOS
  La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden - (foto 2)
  La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden - (foto 3)
  La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden - (foto 4)
  La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden - (foto 5)

  Aquest dissabte ha tingut lloc la proclamació de les màximes representants de la Falla la Ravalera per al 2020. Sandra Candau López i Olaya Dauden Oyanguren han sigut presentades com a Fallera Major i Fallera Major Infantil, respectivament, en un acte molt especial i amb sorpreses incloses.

  Perquè Sandra ha sigut proclamada pel seu pare i Olaya per la seua germana, un moment molt entranyable que han viscut familiars i amics de la falla amb molta emoció. Durant el seu regnat, Sandra estarà acompanyada per la seua Cort d'Honor formada per Maria Cantos Ferrer, Claudia Catalunya Porras, Eva Navarro Hernández, Andrea Navarro Hernández, Elena Claramonte Rico, Patricia Negre Gimeno.

  Quant a les acompanyants d'Olaya, la Cort d'Honor Infantil de la Ravalera seran: Adriana Fernández Ventura, Julia Vilaroig Meliá, Lola Tormo Tomás, Teresa Moreno Montagut i Alba Monsonis Palau. El president és Santiago Claramonte Rico i la presidenta infantil, Leire Ortiz Baena.

  Després de la proclamació, que ha tingut lloc en una finca dels afores de Burriana, les falleres majors han convidat a tota la comissió a un sopar i posteriorment ha tingut lloc un ball.

  ocultar
  La Falla la Ravalera proclama a Sandra Candau i Olaya Dauden
  Pujar