24 de setembre de 2020 24/9/20

La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales

La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2019 - F. Q. Calatrava - Presentación
  Burriana - Fallas 2019 - F. Q. Calatrava - Presentación
  MÉS FOTOS
  La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales - (foto 2)
  La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales - (foto 3)
  La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales - (foto 4)
  La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales - (foto 5)
  La Falla Quarts de Calatrava presenta a Isabel Crespo i Ana Morales - (foto 6)

  El Llar Faller ha tornat a reunir un cap de setmana més a la comunitat fallera borrianenca. Aquesta vegada ha sigut per a presentar a les Falleres Majors de la Falla Quarts de Calatrava: Isabel Crespo Granell i Ana Morales Hidalgo.

  L'acte, que ha començat al voltant de les 23.00, ha sigut conduït per la presentadora Marta Chabrera Fuentes i el presentador Serafín Martínez Hidalgo. En primer lloc, han donat pas a la Cort d'Honor Infantil, composta per: Rocío Rodríguez García, Paula Cientanni Escrig, Mireia Campos Briz, Dafne Quirós Serrano, Belen Usó Valls, acompañada por Diego Roldán Serra, Aitana Cárdenas Urbaneja i Adriana Albalate Claramonte. Seguidament han sigut nomenades les falleres que formen part de la Cort Major: Claudia Clavel Egea, Diana Parra Navarro, Irene Gómez Carratalá, Mª José Arambul Ballester, Nereida Hidalgo Viñals, Sara Capdevila Tornador, Paula Morales Hidalgo i Angela Martínez Bort.

  Després de la presentació de totes dues Corts d'Honor, han sigut presentades les màximes representants de la Falla Quarts de Calatrava. D'una banda, Isabel Crespo Granell, com a Fallera Major Infantil 2019, que ha estat acompanyada per la seua Presidenta Infantil África de Pedro Branchadell. D'altra banda, ha sigut cridada a l'escenari Ana Morales Hidalgo, Fallera Major 2019, que ha sigut escortada pel seu president José Poveda Chabrera.

  Com és tradició, han sigut convidades les Reines Falleres de Burriana 2019. D'aquesta manera, han pujat a l'escenari Anne Alós Palomero, Reina Infantil de Burriana 2019 i Mar Zamora Fenollosa, Reina Fallera de Burriana, 2019.

  Per a animar la presentació, les amigues de la Fallera Major Infantil, Isabel Crespo han sigut les mantenidores i han dedicat un ball i unes boniques paraules a la protagonista de la nit. També a Ana Morales, Fallera Major, li ha dedicat el seu germà unes emotives paraules.

   

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar