24 de febrer de 2020 24/2/20

La Falla l’Escorredor de Burriana viu una nit màgica

La Falla l’Escorredor de Burriana viu una nit màgica - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla l'Escorredor 2020
  Presentació Falla l'Escorredor 2020
  MÉS FOTOS
  La Falla l’Escorredor de Burriana viu una nit màgica - (foto 2)

  Aquest dissabte dia 7 de desembre, la Llar Fallera de Burriana s'ha omplit de gent. Membres de la comissió, familiars i amics s'han unit per a festejar tots junts la presentació de les màximes representants per a aquest 2020 de la Falla l’Escorredor.

  Ainhoa Vilar Comaniciu és la pròxima representant infantil, la qual va estar acompanyada per Pablo Giménez Valero. La fallera major és Montserrat Alarcón Grañò, qui va estar acompanyada per la seua cort d'honor major composta per Marian García Cuesta, Ariadna Ramírez Castriciano, Laura Marques Rico, Ana Alcalá Blesa, María Sánchez Ortega i Cristina Arnau Sánchez.

  A l'escenari van anar pujant una a una totes les falleres, les quals van ser rebudes pels presidents de la falla i van ser obsequiades amb un regal. A continuació, també van pujar a l'escenari les altres comissions falleres de Burriana i les màximes representants de la localitat, Elena Pastor Manzano i Julia López Soler.

  Així mateix, van assistir a l'acte la Gaiata 11 Forn Del Pla i la Falla l’Ambient de la Vall d'Uixó. A finalitzar l'acte, va haver-hi discomòbil per a tots els assistents.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar