21 de gener de 2021 21/1/21

La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020

La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla Club Ortega 2020
  Presentació Falla Club Ortega 2020
  MÉS FOTOS
  La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 2)
  La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 3)
  La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 4)
  La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 5)
  La Falla Club Ortega presenta a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 6)

  La Falla Club Ortega ha celebrat aquest dissabte la presentació de les quals seran les seues màximes representants per a aquest pròxim any 2020. L'acte ha tingut lloc a les huit de la vesprada a Les Alqueries. Emoció i alegria no han faltat en aquesta nit, on Ana Giménez Fuster i María Grimalt Montero han sigut les principals protagonistes.

  L'acte va ser conduït són Sofia Tejedo i Julia Silvestre, el qual contava al públic la història de dues xiquetes que volien ser falleres. Tota la presentació va estar ambientada en el món de les Falles. Primer van pujar a l'escenari les falleres de Burriana, després es va realitzar la presentació de les falleres de la comissió i, finalment, es va realitzar l'acte dels mantenidors.

  Ana Giménez Fuster, fallera major infantil, ha estat acompanyada per la seua cort d'honor infantil formada per Abril Usó Fandos, Triana Usó Fandos, Teresa Jacob Reig, Sonia Dolz Martí, Martina Valenzuela Devis, Claudia López Llopis i Alba Rubert Alberto.

  La fallera major, María Grimalt Montero, també va estar acompanyada per la seua cort d'honor composta per Irene Martí López, Marta Caballero Chabrera, Carla Flores Martínez i Lola Bernat Enrique.

  Al finalitzar l'acte, va haver-hi sopar i discomòbil per a tots els assistents. Comissió, familiars i amics van acabar de passar la nit tots junts.

  Pujar