elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla Chicharro viu una nit plena de sorpreses amb la presentació de les seues Falleres Majors

La Falla Chicharro viu una nit plena de sorpreses amb la presentació de les seues Falleres Majors
  Galeria de fotos
  Presentació Falla Chicharro 2020
  Presentació Falla Chicharro 2020
  MÉS FOTOS
  La Falla Chicharro viu una nit plena de sorpreses amb la presentació de les seues Falleres Majors - (foto 2)
  La Falla Chicharro viu una nit plena de sorpreses amb la presentació de les seues Falleres Majors - (foto 3)
  La Falla Chicharro viu una nit plena de sorpreses amb la presentació de les seues Falleres Majors - (foto 4)
  La Falla Chicharro viu una nit plena de sorpreses amb la presentació de les seues Falleres Majors - (foto 5)

  El calendari de presentacions de les falles de Borriana contínua el seu curs un cap de setmana més. En aquesta ocasió, ha arribat el torn de la Falla Chicharro els qui han presentat a Teresa Poveda Ballester i Inma Olmo Casalta com a màximes representants, major i infantil respectivament, per a aquest 2020.

  Ambdues van viure en Torre la Mina una nit carregada d'emocions i sorpreses acompanyades dels seus amics, companys i familiars que no van voler perdre's la cita. Tampoc ho van fer els presidents per al present exercici, càrrec que enguany estarà representat per Alejandro Carregui Cerezo i per Anna Canó Ventura, aquesta última en qualitat de presidenta infantil.

  Per la seua part la Falla Chicharro comptarà enguany amb les seues respectives Corts d'Honor. En el cas de la Major està composta per Ana Sancho, Eva Faus, Marta Llopis, Marta Giménez, Claudia Peris, Júlia López, Nuria, Cabedo, Alejandra Ramos, Paula Escrig, Gloria Marín, Paula Miralles, María Guerola i Anna Serrano. Per part seua, la infantil la integren Sara Bort, Lluïa Olives, Vega Pans, Ferràn García, Balma Felis, Aitana Pastor, Jimena Nebot, Claudia Domingo i Leonor Escriche.

  Tots ells van escriure junts la primera pàgina del nou any faller que els queda per davant, i per al qual ja ha començat el compte arrere.

  Pujar