28 de novembre de 2020 28/11/20

La Falla Centre Espanya nomena a Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez màximes representants per al 2020

La Falla Centre Espanya nomena a Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez màximes representants per al 2020 - (foto 1)
  • Aquest dissabte han celebrat el seu acte de presentació amb una celebració senzilla però molt emotiva

Galeria de fotos
Presentació Falla Centre Espanya 2020
Presentació Falla Centre Espanya 2020

La comissió Centre Espanya de Burriana ha donat el tret d'eixida al seu any faller amb la celebració del tradicional acte de presentació de les quals són ja les seues màximes representants per a les falles 2020: Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez, fallera major infantil i fallera major respectivament.

La celebració va arrancar, com ja és costum, amb la recollida de les falleres integrants de les corts i de les Falleres Majors sortints en un cotxe clàssic. Per a finalitzar el recorregut recollint les falleres majors 2020 van recollir cadascuna a la reina fallera de Burriana. En el cas d'Adriana Vilanova va recollir a Julia López i per la seua part Ana Franch va recollir a Elena Pastor.

Una vegada totes es troben en el restaurant La Regenta – lloc triat per a la celebració – va començar la part més protocol·lària de l'acte durant el qual el tío de la Fallera Major Infantil va exercir de mantenidor. Una nit carregada d'emoció i il·lusió pel nou any.

Al costat de les màximes representants les integrants de les Corts també van viure aquesta nit tan especial amb molta emoció. Aquest 2020 la Cort Infantil la integren: Candela Sanchís, Lola Domingo, Emma González, Martina Vila, Mar Parra, Martina Silles, Lucia Miravet i Manuela Pons. Per part seua, la Cort Major està formada per: Ángela Tornador, Claudia Sánchez, Alba Franch, Ana Rosell, Carlota Luna i Carla Ros.

En acabar la presentació tots els assistents van passar al saló a sopar i divertir-se amb l'orquestra SUPERMAGIC i el DJ INDU.

MÉS FOTOS
La Falla Centre Espanya nomena a Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez màximes representants per al 2020 - (foto 2)
La Falla Centre Espanya nomena a Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez màximes representants per al 2020 - (foto 3)
La Falla Centre Espanya nomena a Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez màximes representants per al 2020 - (foto 4)
La Falla Centre Espanya nomena a Adriana Vilanova i Ana Franch Martínez màximes representants per al 2020 - (foto 5)
Pujar