2 de desembre de 2020 2/12/20

La Falla Don Bosco presenta a les seues Falleres Majors 2019

La Falla Don Bosco presenta a les seues Falleres Majors 2019 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2019 - F. D. Bosco - Presentación
  Burriana - Fallas 2019 - F. D. Bosco - Presentación
  MÉS FOTOS
  La Falla Don Bosco presenta a les seues Falleres Majors 2019 - (foto 2)
  La Falla Don Bosco presenta a les seues Falleres Majors 2019 - (foto 3)
  La Falla Don Bosco presenta a les seues Falleres Majors 2019 - (foto 4)
  La Falla Don Bosco presenta a les seues Falleres Majors 2019 - (foto 5)

  La comissió de la Falla Don Bosco de Borriana va viure aquest dissabte un dels moments més importants de la festa de les falles: l'exaltació de les seues màximes representants per a aquest 2019.

  El lloc triat per a aquesta cita van ser els salons la Regent, fins on des de les huit de la vesprada es van donar cita tots els membres de la comissió que esperaven amb alegria i il·lusió l'arribada de la seua Falleres Majors.

  La presentació va córrer ha càrrec de Carmen Doménech i Anna Miró, els qui van conduir l'acte que va estar marcat per un aire futurista i la cerca de les tradicions. Una trobada amb història que va aconseguir captivar al públic i implicar-lo en la missió de fer de les falles una cultura que perdure en el temps.

  Les protagonistes de la nit van ser sens dubte Ana Molina Dualde i Clara Segarra Arnau, Fallera Major Infantil i Fallera Major de Don Bosco, respectivament. I el seu mantenidor que els va acompanyar durant tota la nit, Juane Gumbau.

  A més, a l'acte no van poder faltar les integrants de les Corts Honor. Enguany formades per: Balma Blasco Sanmiguel, Ángela Arnandis Usó, Ángela Ribes Daza, Luna Carabantes Herrero, Claudia Monferrer Devís, Blanca Mallol Saborit, María Doménech Clausell, Marta Bou Arnandis, Emma Membrado Gargallo, Pilu Ríos Medina, María Morcillo Ballester, Alejandra Ríos Medina, Sofía Fuentes Portalés, Claudia Rodríguez Alemany y Andrea Galán Sorlí.

  .Els presidents d'aquest nou any faller seran: Alejandra Morcillo Ballester (Presidenta Infantil) i Emilio Morcillo Ortega (President).

  Però a més de nomenar als seus representants, el dissabte també va ser una nit per a les sorpreses. Per primera vegada en la seua història la Falla Don Bosco estrena premi: un homenatge a la trajectòria d'algun dels seus fallers. En aquesta primera edició el premiat – que no s'esperava res – va ser Javier Perelló Oliver.

  Pujar