29 de març de 2020 29/3/20

La Falla Barri València reobri el seu local

La Falla Barri València reobri el seu local - (foto 1)

  La Falla Barri València de Burriana ha confirmat que ja tenen el seu local disponible per a poder celebrar els actes tots junts, ja que al maig de l'any passat un veí els va denunciar i va fer que hagueren de tancar les portes fins a una altra ordre. Després de diverses reunions, l'única solució possible va ser insonoritzar el lloc.

  Des de la comissió asseguren que no va ser un treball fàcil, ja que van haver de demanar un préstec al banc perquè pogueren començar les obres. Van arrancar els treballs al febrer, però van tindre uns problemes en el sostre del local i es van retardar les obres per a posar unes bigues de ferro.

  Després de Falles es reprenen les obres, a l'estiu ho tenien tot acabat i van començar a demanar les llicències necessàries, però es troben amb un problema inesperat. El veí, el qual els havia denunciat, no els deixava entrar a la seua casa per a poder fer les proves de so. Finalment, ho van aconseguir i l'Ajuntament els va cedir la llicència per a l'obertura del local.

  Marc Martí, president de la Falla, ha explicat que fa més o menys tres setmanes que ja tenen el seu local habilitat per a poder acudir i realitzar tots els actes i reunions. No obstant això, també ha afirmat que aquestes falles passades havien estat al carrer així que este cap de setmana el reobriran. 

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar