20 de novembre de 2019 20/11/19

La Falla Barri d’Onda tira la traca als seus representants de l'any 2020

La Falla Barri d’Onda tira la traca als seus representants de l'any 2020 - (foto 1)
  • L'acte s'ha celebrat en la Llar Fallera

Galeria de fotos
Burriana - Falles 2020 - F- Barri Onda -Demanà de Falleres .
Burriana - Falles 2020 - F- Barri Onda -Demanà de Falleres .
MÉS FOTOS
La Falla Barri d’Onda tira la traca als seus representants de l'any 2020 - (foto 2)
La Falla Barri d’Onda tira la traca als seus representants de l'any 2020 - (foto 3)
La Falla Barri d’Onda tira la traca als seus representants de l'any 2020 - (foto 4)

La Falla Barri d’Onda comença a preparar-se per a les falles de l'any que ve. Aquest dissabte ha tingut lloc la tirà de traca als màxims representants de la comissió per a l'any 2020. Així, l'acte ha donat començament amb una sonora benvinguda en el domicili de cada representant.

Enguany, la Fallera Major serà Paula Selma Huguet i la Fallera Major Infantil, Claudia Pescador Selma. La Fallera Major estarà acompanyada durant el seu regnat per Silvia Navarro Godos, membre de la seua Cort d'Honor. Quant a la Infantil, la xicoteta Claudia estarà acompanyada per Lara Ribes García, Valeria Madueño Felipe, Aitana Felipe Ballester i Alberto Peris Galindo.

Quant als presidents infantils, ells seran Aitana Esteller Mingarro i David Aragonés Hernández. No ens oblidem tampoc de la Junta Gestora, que la conformen Berta Hernández Pérez, Sergio Navarro Máñez i Iván Ribes Martí.

Després de la tirà de traca, tota la comissió s'ha desplaçat fins a la Llar Fallera, on els conductors de l'acte, Vicente Llàcer i Andrea Ventura, ha donat a conéixer a tota la comissió i amics els noms dels representants fallers per a l'any 2020. Després dels tradicionals obsequis a cadascun d'ells, ha tingut lloc un sopar i posteriorment una festa amb discomòvil.

ocultar
La Falla Barri d’Onda tira la traca als seus representants de l'any 2020
Pujar