19 de febrer de 2020 19/2/20

La Falla Barri d’Onda dona la benvinguda a les seues màximes representants per a 2020

La Falla Barri d’Onda dona la benvinguda a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla Barri d'Onda 2020
  Presentació Falla Barri d'Onda 2020

  Aquest cap de setmana, la falla Barri d’Onda de la localitat de Burriana ha presentat als veïns qui seran les seues màximes representants per a aquest pròxim any 2020. Màgia, emoció i alegria és el que ha destacat en aquest acte, el qual ha tingut lloc en la Llar Fallera a les onze de la nit.

  A pesar de que la presentació va començar a la nit, a les sis de la vesprada la comissió va eixir des del seu casal i van anar casa per casa dels seus representants del 2020 i de les reines de Burriana, acompanyats per una xaranga. A les huit de la vesprada, en arribar a la Llar Fallera, es va fer el tradicional canvi de corbatins i l'intercanvi de regals, i es va prosseguir amb el sopar.

  Andrea Ventura López i Vicente Llàcer García van ser els presentadors de l'acte, els qui van anomenar a l'escenari a la cort infantil formada per Aitana Felipe Ballester acompanyada per Alberto Peris Galindo, Valeria Madueño Felipe i Lara Ribes García. I, a continuació, va pujar a l'escenari Silvia Navarro Godos, únic membre de la cort d'honor major.

  Claudia Pescador Selma, fallera major infantil, i Paula Selma Huguet, fallera major, també van pujar a l'escenari. Tots aquests van ser rebuts pels presidents, Berta Hernández Pérez, Sergio Navarro Máñez i Iván Ribes Martí, i els presidents infantils, Aitana Esteller Mingarro i David Aragonés Hernández.

  Seguidament, va ser el torn de les altres comissions de Burriana, dels convidats, i de les reines d'aquesta localitat, respectivament. Finalment, la cerimònia va concloure amb l'actuació d'un dj, on es van reunir tots junts, tant família com amics de la comissió.

  MÉS FOTOS
  La Falla Barri d’Onda dona la benvinguda a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 2)
  La Falla Barri d’Onda dona la benvinguda a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 3)
  La Falla Barri d’Onda dona la benvinguda a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 4)
  La Falla Barri d’Onda dona la benvinguda a les seues màximes representants per a 2020 - (foto 5)

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar