elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit del bo-descompte a Burriana: ja s'han descarregat 3.000 bons i mil han sigut canviats

Èxit del bo-descompte a Burriana: ja s'han descarregat 3.000 bons i mil han sigut canviats
  • Un total de 138 comerços de la capital de la Plana Baixa s'inscriuen en aquesta campanya, encara que la xifra augmenta cada dia

Els veïns de Burriana estan disposats a beneficiar-se dels descomptes del bo-comerç que ha llançat l'Ajuntament al costat de la Federació de Comerç de Burriana. I és que en tot just dia i mig, els borrianencs han descarregat 2.855 bons i han canviat 991 en els comerços i establiments inscrits en aquesta campanya.

Cal destacar l'increment notable de comerços que participen en aquesta. Si bé a primera hora d'aquest matí l'alcaldessa, Mª Josep Safont, confirmava 126 comerços adherits a la iniciativa de bons descompte per al comerç de Burriana, a última hora del matí el president de la Federació de Comerç, Emilio Dávila, confirmava a elperiodic.com que el nombre de participants havia augmentat a 138. Cal assenyalar que els comerços podran continuar sumant-se a aquesta campanya fins al 30 de juliol.

Safont ha destacat la “satisfacció” tant dels compradors com dels comerciants i confia que “la campanya seguisca en aquesta línia” pel que no descarten activar una altra línia d'ajudes si aquests bons tenen èxit entre la població.

Els bons es poden canviar en el Mediterrània Pop-Up

Aquesta vesprada obri les seues portes, en l'antic càmping de l'Arenal, una nova edició del Mediterrània Pop-Up amb la participació de 21 comerços de Burriana en els quals es podran canviar aquests bons.

D'aquesta manera, aquest cap de setmana és una ocasió ideal per a no sols gaudir de la platja i el sol en la mar de Burriana, sinó per a realitzar compres, prendre's un gelat i beneficiar-se dels descomptes del bo-comercie.

Com descarregar els bons

Els bons descompte per al comerç de Burriana es poden adquirir en la web  Burriana.bonoconsumo.es per a gastar en el comerç i en l'hostaleria local, a través del programa de promoció i dinamització econòmica ‘Els Bons. Per al teu, per al comerç, per a Burriana’ dissenyat i impulsat per l'Ajuntament de Burriana.

Amb això l'Ajuntament posa en circulació bons de 20, 50, 100 i 200 euros, subvencionats al 50% per als veïns i veïnes de Burriana, que seran canviables per a gastar en comerços de proximitat i hostaleria adherits, com ara botigues de roba, llibreries, ferreteries, merceries i un llarg etcètera.

Pujar