13 d’agost de 2020 13/8/20

El PP exigeix a l'Ajuntament de Burriana solucions per convocar l'Escola d'Estiu

El PP exigeix a l'Ajuntament de Burriana solucions per convocar l'Escola d'Estiu - (foto 1)
  • La formació lamenta que es tracta d'un recurs fonamental per a la conciliació de centenars de famílies

MÉS FOTOS
El PP exigeix a l'Ajuntament de Burriana solucions per convocar l'Escola d'Estiu - (foto 2)

El Partit Popular de Burriana ha reclamat hui en comissió soluciones per a les centenars de famílies que aquest estiu requereixen d'una Escola d'Estiu que el PSPV ha anunciat aquesta setmana que no convocarà aquest estiu. L'anunci ha generat un “absolut caos” entre mares i pares que esperaven aquest recurs per a poder conciliar i garantir la compatibilitat dels seus treballs, sempre que siguen presencials, amb la cura i atenció als seus fills.

Alejandro Clausell, regidor del PP a Burriana, ha reclamat al PSPV alternatives perquè les famílies disposen d'una prestació aplicant les mateixes mesures sanitàries que regiran el campus esportiu, que sí que se celebrarà. “No entenem com la Escola d'Estiu se suspén i es convoca el campus esportiu o el Centre d'Estudis Martí de Viciana convoca activitats d'estiu. Si s'han pogut organitzar uns serveis, també es podria organitzar est que és tan summament demandat”, ha manifestat Clausell.

La convocatòria, a més, compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, que ha anunciat una partida de 9 milions d'euros per a facilitar als ajuntaments la convocatòria d'aquesta mena de recursos.

Per al regidor del PP a l'Ajuntament de Burriana, “és urgent donar solució al malestar generat pel PSPV a moltíssims veïns que confiaven a poder accedir a aquest servei per a poder garantir les seues obligacions laborals”. “Flac favor li fa el PSPV a la ciutadania negant-se a convocar aquesta prestació que és fonamental i que ja altres municipis, com és el cas de Benicàssim, han anunciat per a assistir a les famílies”.

Finalment, Clausell ha confiat que “el PSPV estudie totes les alternatives possibles per a atendre les famílies”. “Aquesta pandèmia del coronavirus s'ha traduït en una tragèdia per les milers de víctimes que no van poder superar el virus. Però també s'ha convertit en una crisi econòmica que decisions com aquesta aguditzen, ja que és una traveta per a les famílies que han de treballar i atendre els seus fills”.

Pujar