4 de juny de 2020 4/6/20

El PP exigeix en ple ajudes per a autònoms que el PSOE dinamita en el pacte amb Bildu

El PP exigeix en ple ajudes per a autònoms que el PSOE dinamita en el pacte amb Bildu - (foto 1)
  • El pla de reactivació social i econòmica que el PP presenta hui multiplica les ajudes previstes pel PSPV per a rescatar a comerços, pimes i mutualistes

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana  defensarà aquesta vesprada en ple les ajudes per a autònoms, pimes i mutualistes després que el PSOE dinamitara la reforma laboral de 2012 en el seu pacte amb EH Bildu. El pacte, fet públic a última hora de la vesprada, ha sigut qualificat com “un menyspreu indignant al diàleg social” tant per part de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) com per la Confederació Espanyola de la Petita i mitjana empresa (CEPIME).

Des del Partit Popular, el seu portaveu a Burriana, Juan Fuster, ha manifestat en ple la seua intenció “de continuar donant suport als pilars de la nostra economia, als autònoms, als comerços, a les pime i a les empreses, perquè són les que creguen riquesa i generen ocupació”. Per aquest motiu, la iniciativa que defensarà aquesta vesprada en ple el PP és “precisament recolzar d'una forma sòlida i ferma al teixit productiu de la nostra localitat per a frenar la sagnia d'aturats que aquest passat mes d'abril es van disparar a més de 4.000 veïns”.

Per a Fuster, “desitgem que Burriana recupere la fortalesa d'un comerç que ens ha fet líders”. I per a aconseguir-ho, “és urgent que s'injecte ja liquiditat per a garantir l'estabilitat que necessita l'economia”. No obstant això, “han passat més de dos mesos i a nivell municipal segueixen sense activar-se plans de suport al sector productiu malgrat que s'ha contractat una pòlissa de dos milions d'euros i a partir del pròxim 27 de maig s'iniciarà el cobrament de taxes i impostos”.

Des del Partit Popular de Burriana “esperem que el menyspreu que ha mostrat el Govern d'Espanya cap a aquest pilar de la nostra economia no s'imite. El viscut ahir a nivell nacional és una mostra més que per damunt del futur d'Espanya està la butaca de Pedro Sánchez. I si per a això ha de sotmetre el futur d'un país i portar a la ruïna a milions d'espanyols, res importa encara que per a això haja de signar acords amb els defensors d'ETA, aqueixos amb els quals va dir que mai, mai, mai pactaria”.

Pujar