27 de gener de 2020 27/1/20

EUPV titlla de “irresponsabilitat” la pujada d'impostos a Burriana

EUPV titlla de “irresponsabilitat” la pujada d'impostos a Burriana - (foto 1)
  • La formació insta a l'Ajuntament a recuperar la gestió pública de la recollida de fems

“La població de Burriana a de reaccionar i frenar aquesta manera de fer política”, així des d'EUPV han anunciat el seu desacord amb la decisió de l'Ajuntament de pujar els impostos de l'IBI i la taxa de fem als veïns. Una decisió que titllen de “irresponsabilitat” en considerar que no es té en compte les diferents realitats de la població: “No entenem per què les persones amb escassos recursos han de suportar la mateixa càrrega impositiva i els mateixos augments de taxes que les persones de rendes altes”.

A través d'un comunicat, la formació ha mostrat la seua repulsa davant “la manera de fer política d'un partit que diu treballar per a la gent, però que aplica mesures que van contra la cartera de la gent treballadora. Ens sembla una irresponsabilitat pujar impostos de manera generalitzada, sense aplicar cap progressió que faça que el repartiment de les càrregues impositives es facen amb justícia”.

“En EUPV entenem que no es pot responsabilitzar la mala praxi en el reciclatge al ciutadans del carrer” asseguren, i afigen: “És l'equip de govern qui ha de posar mesures perquè la població recicle cada vegada més i millor. L'equip de govern és qui ha de fer pedagogia i qui ha de facilitar el reciclatge a la població” insisteixen des del partit.

En aquest sentit, es mostren sorpresos en afirmar que l'equip del govern “ha descobert, abans de les eleccions no el sabien, que viuen en un poble on el reciclatge és deficient”.

Finalment, EUPV insta a la corporació municipal a recuperar la gestió pública de la recollida de fem per a “prestar un servei públic eficient i a un preu molt més assequible per a les butxaques de la ciutadania”.

Pujar