26 de maig de 2020 26/5/20

Un estudiant de Burriana guanya el primer premi de redacció de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Un estudiant de Burriana guanya el primer premi de redacció de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua - (foto 1)
  • Marc Aragonés és alumne de 1r d'ESO de Col·legi Vila Fátima de Burriana i la seua redacció ha sigut la favorita de les 5.000 que s'havien presentat

MÉS FOTOS
Un estudiant de Burriana guanya el primer premi de redacció de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua - (foto 2)

El Col·legi Vila Fátima de Burriana està de celebració: un alumne de primer de l'ESO ha guanyat el concurs de Redacció en Valencià de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aquest cap de setmana ha tingut lloc l'acte de lliurament de la tercera edició d'aquests premis en el Monestir de San Miguel dels Reis a València.

Més de 5.000 redaccions de tota la Comunitat Valenciana han participat en un concurs que atorga més de 10.000 € en premis repartit en 4 categories, una per a cada curs escolar, i des d'enguany com a homenatge a la mestra i acadèmica Carme Miquel, un premi que reconeix la labor dels mestres. La de Marc Aragonés ha sigut la favorita de totes les presentades.

Amb el lema: ‘Els nostres majors, els nostres iaios’, els joves han reflectit en les seues redaccions la generositat, l'afecte, el bon fer culinari, la bondat i la tendresa, però també les malalties, el sofriment, les penúries de contacontes, herois, amics, models a seguir... “Perquè així els han traslladats als seus textos, importants en el dia a dia i referents les seues vides”.

Pujar