27 de setembre de 2020 27/9/20

Estes 10 sessions faran esclatar l'Arenal Sound 2018 en la seua segona jornada

Estes 10 sessions faran esclatar l'Arenal Sound 2018 en la seua segona jornada - (foto 1)
  • El Inside Pool Stage torna a omplir-se aquest dimecres de música i molta festa en el millor prèvia possible als dies grans del festival

Després d'una primera jornada de desenfrè i èxit absolut, l'Arenal Sound 2018 encara el seu segon dia amb la previsió de repetir, i fins i tot millorar, el que va passar ahir. I no és difícil presagiar que hui la platja de l'Arenal serà un autèntic espectacle per als 'sounders' amb el cartell que ens espera.

Aquest dimecres, l'Inside Pool Stage i el seu ambient més refrescant seguiran acollint noves i fantàstiques sessions d'alguns dels djs del moment. Un dia més, des de les 12 del migdia fins a l'arribada de la nit, deu actuacions continuaran rebent als milers de festivalers que durant aquests dies gaudiran a Borriana.

Els altaveus començaran a sonar a partir de les 12:00 amb la sessió d'obertura a càrrec del dj Juanjo García, que cedirà el seu lloc a partir de les 13 hores al dj Krash.

A partir de les dues de la tarda els tres integrants de Shake Coconut faran les delícies dels allí presents que, ben segur, s'obliden que és l'hora de dinar i segueixen amb la festa, a partir de les tres, de la mà dels djs Murder & Tremille.

A les 16: 00h, David Dancos s'apoderarà de la cabina, seguit de Jake Rello i el rap de Denom, a les 17 i les 18 hores, respectivament.

A les sis i mitja de la vesprada la electrònica tornarà a l'Inside Pool Stage de la mà d'Albert González, seguit de Bengro, amb sessions d'una hora cada un, fins les 20:30.

Finalment, l'última mitja hora de la jornada correrà a càrrec de l'AllStars de Dope Sqvad, fins a les 21 hores, quan l'escenari tancarà les portes a l'espera de l'inici dels dies grans del festival, a partir de demà dijous.

Arenal Sound 2018

Arenal Sound 2018Entrar en el especial
Pujar