25 de setembre de 2020 25/9/20

Esquerra Unida de Borriana denuncia els continuats despreniments de la façana posterior del Teatre Payà

Esquerra Unida de Borriana denuncia els continuats despreniments de la façana posterior del Teatre Payà - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Esquerra Unida de Borriana denuncia els continuats despreniments de la façana posterior del Teatre Payà - (foto 2)
  Esquerra Unida de Borriana denuncia els continuats despreniments de la façana posterior del Teatre Payà - (foto 3)

  La façana posterior del Teatre Payà ha tornat a perdre un taulell que ha caigut sobre el carrer. Per sort no ha fet mal a ningú però un dia d'aquests haurem de lamentar un accident greu per culpa de una mala construcció i una pitjor gestió d'este edifici cultural. No és la primera ni la segona vegada que es desprenen planxes d'eixa façana. De moment, no hi ha hagut ferits però, en opinió de la formació política d'esquerres, "algú al consistori està jugant amb foc vista la pèssima qualitat de la cobertura de l'edifici".

  Esquerra Unida del País Valencià reclama una intervenció ràpida i definitiva per consolidar la façana posterior del Teatre Payà i evitar nous despreniments de peces cobertores.

  "Des d'EUPV Borriana reclamem a l'Ajuntament de la ciutat una solució definitiva i segura pels vianants per evitar que aquestes peces cobertores puguen causar ferides a les persones o danys materials als cotxes que puguen aparcar baix eixa façana", ha afirmat el coordinador local d'EUPV, Gabriel Ferrándiz.

  La seguretat dels veïns i veïnes està per damunt de tot. Ja n'hi prou amb nyaps i reparacions temporals. Des d'EUPV Borriana exigim un Teatre Payà segur.

  Pujar