27 de setembre de 2020 27/9/20

Esports renova l'àrea de fitness de la piscina municipal

Esports renova l'àrea de fitness de la piscina municipal - (foto 1)
  • El SME ha adquirit dues cintes de córrer i una el·líptica amb una inversió de 12.500 euros

MÉS FOTOS
Esports renova l'àrea de fitness de la piscina municipal - (foto 2)

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Borriana ha realitzat la renovació de part de les màquines de l'àrea de fitness de la piscina municipal amb la compra de dues cintes de córrer i una el·líptica. El Servei Municipal d'Esports ha realitzat aquesta adquisició després d'analitzar les necessitats i major ús de segons quines instal·lacions, i podrà oferir, a partir d'ara, més recursos per a la pràctica esportiva en la instal·lació municipal.

El regidor d'Esports, Vicent Granel, ha explicat que «era una demanda dels usuaris de la piscina poder comptar amb màquines renovades per a la pràctica de l'esport i entrenament», per la qual cosa s'ha realitzat l'adquisició. En el detall de la nova dotació amb la qual compta la piscina municipal, són dues cintes de córrer electròniques les que han ja estan a la disposició dels usuaris i que també tindran les últimes novetats i tecnologia per a augmentar la capacitat de gaudi i rendibilitat de la dotació. Així, ambdues cintes compten tant amb 12 programes diferents d'exercicis, com les tecnologies de pantalles led bicolors i les sis pantalles auxiliars que mostren aspectes com la distància, el temps, la velocitat mitjana, les calories o les pulsacions de l'usuari o usuària. A més, també compten amb connexions USB amb MP3 i els respectius altaveus per a l'escolta de música. Fins i tot el manillar serveix per a comptabilitzar la freqüència cardíaca durant qualsevol moment de l'exercici, sistema amb del qual també disposa la bicicleta el·líptica que també està ja a la disposició d'aquelles persones que practiquen esport en la piscina municipal.

Els tres dispositius adquirits des de la regidoria d'Esports tenen una garantia de manteniment de dos anys, la qual cosa suposa que en qualsevol cas d'avaria o mal funcionament durant aquestes dues primeres anualitats seria l'empresa a la qual s'adquireixen els dispositius qui se'n faria càrrec. La inversió municipal total és de 12.500 euros, i tal com ha indicat Granel, «seguim amb el nostre objectiu de dotar del major nombre de recursos diferents a les nombroses instal·lacions esportives municipals, per a així atendre a les demandes que cada poc temps ens arriben per part dels usuaris i usuàries dels distints serveis. És la millor forma de seguir fomentant la pràctica esportiva entre la ciutadania, i a més, aportar els recursos necessaris perquè els veïns i veïnes de Borriana puguen realitzar rutines de vida saludable a través d'aquesta pràctica esportiva que poden realitzar prop de les seues cases».

Pujar