30 de setembre de 2020 30/9/20

Esports inverteix en la millora de les instal·lacions de Llombai

Esports inverteix en la millora de les instal·lacions de Llombai - (foto 1)
  • La substitució de material elèctric, jardineria, portes de vestidors i camps són els principals treballs

MÉS FOTOS
Esports inverteix en la millora de les instal·lacions de Llombai - (foto 2)

La Regidoria d'Esports ha realitzat una inversió important per rehabilitar la zona esportiva de Llombai de la localitat, i millorar les instal·lacions actuals. En els sis primers mesos de l'any, les instal·lacions han patit la renovació de tots els llums, la millora del quadre de baixa tensió de les instal·lacions, treballs de jardineria que han permès donar més amplitud a les instal·lacions, canvi de portes, reparacions en els camps de futbol, i en porteries. Més de 15.000 euros que s'han destinat per a una de les instal·lacions esportives més utilitzades a Borriana pels clubs de futbol, atletisme i tir amb arc.

El regidor d'Esports, Vicent Granel, ha explicat que "s'han realitzat dues accions importants que crèiem necessàries com la renovació de part del sistema elèctric, amb llums, tubs i emergència, per complir la normativa existent en l'actualitat", al què s'ha afegit un nou quadre de baixa tensió, necessari perquè la instal·lació estiga en òptimes condicions. La inversió elèctrica que s'ha realitzat suma més de 5.000 euros, a la qual s'haurà d'afegir la inversió en els nous focus d'enllumenat dels camps de futbol, que passaran a ser més eficients.

Al costat d'això, els treballs de jardineria han canviat la imatge de les instal·lacions, que ara es poden contemplar sense cap barrera, i la separació entre els camps de futbol i la pista d'atletisme és centra en una xicoteta tanca, una demanda que realitzaven els clubs que utilitzen la instal·lació. Una acció que ascendeix a poc més de 3.500 euros.

D'altra banda, s'han renovat les quatre portes dels vestidors del camp principal, que es trobaven en mal estat, amb una inversió de 2.300 euros. A tot això s'hi afegeix, la reparació de porteries de Futbol-8, la reparació de maquinària i reg dels camps.

Una inversió de més de 15.000 euros, que és necessària, "però que és no completa, ja que les instal·lacions de Llombai necessiten una rehabilitació important en alguna de les seves zones, com pot ser la pista d'atletisme i el velòdrom", ha reconegut el regidor . Finalment, les instal·lacions de tir amb arc s'han renovat completament per complir la normativa i comptar amb un camp amb totes les llicències, que puga acollir entrenaments i competicions.

L'edil d'Esports ha destacat que s'ha fet un gran treball, i "agraesc la dedicació del personal de manteniment del Servei Municipal d'Esports, que és el gran responsable de la millora de les obres que s'han realitzat".

 2 comentaris
Usuario habitual
Usuario habitual
26/07/2017 11:07
Bufff

Vender esto como mejoras cuando venimos quejándonos más de 1 año por abandono, hay q tener barra y barriga para soltarlo.

Pujar