21 de febrer de 2020 21/2/20

El dia més esperat de l'any arriba per a la falla Barri València

El dia més esperat de l'any arriba per a la falla Barri València - (foto 1)
  • Aquest dissabte s'ha celebrat l'acte d'exaltació de la Fallera Major i la Fallera Major Infantil, al costat de les seues respectives corts d'honor a Burriana.

Galeria de fotos
Presentació Falla Barri València 2020
Presentació Falla Barri València 2020

Aquest dissabte s'han unit els membres de la comissió Barri València en el Llar Faller, juntament amb diversos familiars i amics per a celebrar l'acte d'exaltació de les Falleres Majors i les seues corts d'Honor a Burriana.

L'esdeveniment ha sigut presentat per Carla Olivares Montoro i Raquel Domingo Climent, encarregades de nomenar a tots i cadascun dels membres que formen part d'aquesta comissió, així com a la Fallera Major de 2020 Yaiza Capella Broch al costat de les dues falleres que formen la seua cort d'honor: Paloma Agustí Castella i a Claudia Dolz Tornador com a la Fallera Major Infantil Àfrica Marín Piles, al costat de la seua respectiva cort d'honor, integrada per tres xiquetes els noms de les quals són Blanca García Serrano, Marta Capella Hernández i Sofía Francisco Mateo.

En aquesta gala no ha pogut faltar ni un detall, perquè ha estat ambientada en el grup de 1973: ‘Queen’ i posteriorment alguns dels membres de la comissió han protagonitzat un playback al ritme de les cançons d'aquesta banda.

A més, a aquest acte han sigut convidades Julia López Soler, Reina Fallera Infantil de Burriana 2020 al costat de dues dames de la Cort d'Honor Infantil i Elena Pastor Panzano, Reina Fallera de Burriana 2020 al costat de dues dames de la Cort d'Honor Infantil.

MÉS FOTOS
El dia més esperat de l'any arriba per a la falla Barri València - (foto 2)
El dia més esperat de l'any arriba per a la falla Barri València - (foto 3)
El dia més esperat de l'any arriba per a la falla Barri València - (foto 4)
El dia més esperat de l'any arriba per a la falla Barri València - (foto 5)

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar