1 d’octubre de 2020 1/10/20

Ernest Blanch destaca que Safont i el GMS són la garantia d'estabilitat de Borriana

Ernest Blanch destaca que Safont i el GMS són la garantia d'estabilitat de Borriana - (foto 1)

  El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, continua la seua ronda de visites per les diferents agrupacions. En aquesta ocasió s'ha desplaçat fins a Borriana on s'ha entrevistat amb l'alcaldessa de la localitat, María José Safont, i els regidors i regidores que formen part de l'equip govern. Al costat de Blanch han participat en la trobada altres integrants de l'Executiva Provincial com la presidenta, Rosa Marco, la secretària d'organització, Estíbaliz Pérez, i els secretaris d'àrees Abel Ibáñez, Rafa Simó i Eva Redondo.

  Amb aquesta trobada, Blanch ha volgut transmetre el seu suport i reconeixement a María José Safont i al Grup Municipal Socialista per la gran labor que realitzen al capdavant de l'Ajuntament.

  Sobre aquest tema ha destacat “que els representants del Partit Socialista estan al capdavant de les àrees més importants, en les quals vénen desenvolupant una molt bona labor, sempre presidida per la coherència i el respecte”.

  Ha afegit que Safont i el seu equip “són la garantia d'estabilitat de Borriana, malgrat les turbulències ambientals alienes al PSPV-PSOE que s'hagen pogut produir en alguns moments”.

  D'açò donen fe, ha assegurat, “els ciutadans i ciudadans de Borriana que, quan parles amb ells, et diuen que l'alcaldessa socialista i el seu equip, per la seua eficient gestió, s'estan consolidant com la millor opció d'esquerres del municipi.”

  I és que, segons ha explicat, “dins d'un any, quan se celebren les eleccions, Safont i el PSPV-PSOE podran presentar davant la ciutadania un brillant balanç de gestió que contrastarà amb la inacció i el pasotismo dels regidors del Partit Popular, que ni estan, ni se'ls espera”.

  Ernest Blanch assegura que després de 20 anys d'alcaldes del PP, “Borriana ha donat un gir de 180 graus”, entre altres raons “perquè ara hi ha una alcaldessa que sap gestionar i arribar a acords amb altres administracions, que acaben redundant en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la localitat”.

  Ha posat com a exemple la via ciclopeatonal que connecta Borriana i el Port, construïda per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració de Territori, “que ha resultat un rotund èxit i que cada dia que passa compta amb més usuaris”.

  “Una infraestructura saludable que molt prompte es va a complementar amb una altra via ciclopeatonal que connectarà les localitats de Borriana i Vila-real”.

  El secretari general dels socialistes ha finalitzat dient que “no ens podem oblidar d'un dels grans assoliments d'aquesta legislatura, que té molt a veure amb el canvi de govern que s'ha produït a Borriana i en la Generalitat Valenciana que presideix Ximo Puig: la construcció d'un nou CEIP Cardenal Tarancón, amb la qual s'ha posat fi a 10 anys de barracons.”

   3 comentaris
  Resistire......
  Resistire......
  25/03/2018 01:03
  Todos iguales

  Si la mejor jajajaja, me da risa,cursos de natacion

  Pujar