27 de setembre de 2020 27/9/20

El Emac Festival tanca les portes de la seua quarta edició després d'un gran acolliment

El Emac Festival tanca les portes de la seua quarta edició després d'un gran acolliment - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - EMAC 2019 - Domingo
  Burriana - EMAC 2019 - Domingo
  MÉS FOTOS
  El Emac Festival tanca les portes de la seua quarta edició després d'un gran acolliment - (foto 2)
  El Emac Festival tanca les portes de la seua quarta edició després d'un gran acolliment - (foto 3)

  Després de tres dies on l'art en les seues variants disciplines han sigut els protagonistes, la quarta edició del Emac Festival que s'ha celebrat a Burriana aquests dies tanca les seues portes fins l'any vinent.

  Durant tot el cap de setmana, han sigut molts els afeccionats a l'art i curiosos amb ganes de viure uns dies diferents els que s'han acostat fins a les diferents activitats que l'organització tenia programades.

  Gran part de la programació d'aquest diumenge ha tingut lloc en l'escenari instal·lat en la plaça on dos grups de DJs han animat als assistents, que a més tenien a la seua disposició posats de foodtruck per a pal·liar l'apetit. Aquestes dues actuacions, que han donat començament a les 12 hores, han sigut a càrrec de Comonauta Traninwreck en el torn del matí, i dels Dominguito durant tota la vesprada.

  A més, els grups Nomembers, Ganges, Nuria Graham i Soleá Morente han visitat l'escenari de l'Amfiteatre i posat banda sonora a una vesprada de diumenge molt especial a Borriana.

  Aquest diumenge, el Emac.Art també ha rebut les últimes visites de l'edició durant tot el dia, on els artistes convidats han presentat les seues obres davant els ulls curiosos de la gent.

  El festival de música i art contemporani de Borriana, tanca així la seua quarta edició consolidant-se com un referent per als amants de la música avançada i de les diferents mostres artístiques

   

  Pujar