elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Elperiodic.com participa en les jornades sobre periodisme de proximitat de l'Associación de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana

Elperiodic.com participa en les jornades sobre periodisme de proximitat de l'Associación de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana
  • L'esdeveniment va reunir les principals institucions, empreses, mitjans i agències de publicitat de Castelló en un fòrum d'idees, sinergies i debat sobre el present i el futur dels mitjans de proximitat

Elperiodic.com, el mitjà digital de Borriana fundat el 3 de febrer de 2005, va participar ahir en la jornada 'Teixint territori: el periodisme de proximitat en temps de la Intel·ligència Artificial' organitzada per l'Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) i la Generalitat Valenciana.

La redactora Rosa Piquer va ser l'encarregada de moderar la taula 'Teixint territori. La necessitat d'informació sobre la realitat local i regional' que va comptar com a convidats amb Ángel Portolés, Delegat de la rectora per a la Transformació Docent, la Comunicació i la Direcció del Gabinet de la Universitat Jaume I de Castelló; Adrián Beltrán, Cap de Gabinet de l'Ajuntament d'Onda; i Elena Rincón, Directora de Comunicació de l'Autoritat Portuària de Castelló.

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, va inaugurar les jornades al costat del delegat de la rectora per a la Transformació Docent, la Comunicació i la Direcció del Gabinet de l'UJI, Francesc Esteve, mentres que el vicepresident de la Diputació, Héctor Folgado, va clausurar l'esdeveniment que va debatre sobre la importància del periodisme local i el seu paper com a actor en la vertebració del territori.

En el seu discurs d'obertura, Fabregat va destacar el valor dels mitjans de comunicació de proximitat, afirmant que "amb la seua mirada pròxima i el seu compromís amb la veritat, ens connecten amb les nostres arrels, ens informen sobre les nostres necessitats i ens oferixen una visió autèntica i completa de la nostra realitat".

Per part seua, el vicepresident de la Diputació de Castelló, Héctor Folgado, va subratllar la importància del periodisme de proximitat, assenyalant que "dona oportunitats a tots els municipis per igual, teixint província des de la igualtat d'oportunitats. Eixa justícia comunicativa sol la poden aconseguir els mitjans de proximitat".

Pujar