27 de setembre de 2020 27/9/20

Elena Collado: 'Ha sigut un any inoblidable i vaig a seguir vinculada al món faller de Borriana'

Elena Collado: 'Ha sigut un any inoblidable i vaig a seguir vinculada al món faller de Borriana' - (foto 1)
  • Elperiodic.com entrevista a la Reina Fallera de 2017 després de celebrar el sopar de comiat al costat dels seus familiars, amics i la seua Cort d'Honor

Elena Collado ha viscut un any de somni. Representar a Borriana en una de les seues festes més especials i fer-ho, a més, sent el primer any en què les Falles són Patrimoni de la Humanitat, és per a ella molt més que una experiència inoblidable.

Este cap de setmana ha celebrat al costat de la Reina Infantil, Silvia Martínez, el sopar de comiat. Elperiodic.com ha aprofitat esta ocasió per a preguntar a Elena com està vivint aquests últims dies i conèixer què va a fer ara que acaba el seu regnat.

Bueno Elena, Com estàs ara mateix?

Encara no m'ho crec que ja haja acabat. La gent em va avisar que efectivament anava a passar volant però fins que no ha passat no eres realment conscient.

Doble sentiment veritat?

D'una banda que acabe està be perquè el que ho fa tan especial és que té un començament i un final. A més també em ve de gust tornar a la normalitat, fer plans amb les meues amigues... Però clar, d'altra banda em dóna molta pena. Estic acostumada a vestir-me tots els caps de setmana i a portar un ritme de vida que s'acaba.

Amb quin dia d'estos últims 365 et quedaries?

Si haguera de destacar un seria la 'Crida' perquè era un acte que em donava molt respecte al haver de parlar davant de tots els veïns. Però finalment em va encantar pel cúmul d'emocions i adrenalina que em van fer disfrutar-ho tant.

Has pogut xarrar ja amb la futura Reina Fallera de Borriana?

Sí clar, Judith és de la meua Cort d'Honor. M'ha estat explicant tots els preparatius i li he pogut aconsellar un poquet perquè disfrute de cada moment des del primer minut.

I ara què?

Ara a seguir vinculada al món faller però des de la meua comissió. Ja tinc ganes també de tornar amb ells i disfrutar la festa d'una altra forma.

Moltes gràcies Silvia i enhorabona per este gran regnat.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar