1 de desembre de 2020 1/12/20

Elena Collado la magnífica amfitriona i domadora de falles

Elena Collado la magnífica amfitriona i domadora de falles - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Fiesta de Disfraces Falleras
  Burriana - Fallas 2017 - Fiesta de Disfraces Falleras
  MÉS FOTOS
  Elena Collado la magnífica amfitriona i domadora de falles - (foto 2)
  Elena Collado la magnífica amfitriona i domadora de falles - (foto 3)
  Elena Collado la magnífica amfitriona i domadora de falles - (foto 4)
  Elena Collado la magnífica amfitriona i domadora de falles - (foto 5)

  El ja típic sopar de disfresses que esta consolidada com a pròleg no oficial de les falles, a tindre lloc divendres passat 3 de març en el Caramit. A les 22:00h Elena Collado, reina fallera de Borriana esta edició, va citar a les falles en este enclavament amb un codi d'etiqueta molt especial.

  Arrere van quedar l'elegància dels trages d'altres actes, les falles havien d'acudir disfressades del que volgueren però sense repetir disfressa.

  "Nosaltres decidim vestir-nos de domadores i així, ambientar el local en un circ" compta divertida Elena.

  L'amfitriona junt amb la seua cort, va ser l'encarregada de comunicar els tres primers guanyadors als seus exuberants invitats. Així, doncs, després de donar per finalitzat el sopar i les actuacions de cada falla van donar a conéixer com havia resultat el podi guanyador.

  El tercer premi va ser per a la Falla El Escorredor amb una disfressa de globus que donava pompa i color a la cita. El segon premi se'l va portar la Falla Barri Quart de Calatrava, que anaven d'originals tasses de desdejuni, innovador al mateix temps que tradicional. Finalment, la merescuda primera posició va ser per a la Falla La Ravalera, la comissió va decidir rendir homentage a la terra i van optar per vestir-se d'una mescla fantasiosa de coses valencianes.

  Els vestits, explica contenta l'amfitriona, "estaban molt treballats, ens encantaven tots, esta clar que enguany han deixat el llistó molt alt, però només podien guanyar tres".

  Igualment, van otorgar altres premis, de menor importancia però igualment agraïts, com per exemple, al millor ball. I és que va haver-hi molt ball en eixe sopar i molta expressió i colorit, a més, d'unes ganes immenses de què comencen les Falles 2017.

   

  Pujar