16 de juliol de 2020 16/7/20

Des d'on eixirà ‘Nubarrón’, el bou més car de la història de Burriana?

Des d'on eixirà ‘Nubarrón’, el bou més car de la història de Burriana? - (foto 1)
  • Condicionen un baix en la plaça Major per a albergar el calaix des del qual eixirà el salvatge

MÉS FOTOS
Des d'on eixirà ‘Nubarrón’, el bou més car de la història de Burriana? - (foto 2)
Des d'on eixirà ‘Nubarrón’, el bou més car de la història de Burriana? - (foto 3)

Amb el muntatge dels cadafals i les escales en la vila des de fa uns dies, podem imaginar-nos l'expectació que desperten els 18 salvatges que es bregaran durant els pròxims deu dies. Encara que el protagonista és, sens dubte, Nubarrón, el bou més car de la història en les festes de la Misericòrdia.

Patrocinat per Satine, la cita és el dissabte 14 de setembre a partir de les 17.30 i amb eixida en la plaça Major. Precisament, en aquest punt hem vist en les últimes setmanes com es feien obres en una casa que estava -fins ara- en ruïnes.

I diem fins ara perquè sembla ser que Satine l'hauria comprada per a condicionar-la i que el calaix des del qual eixirà Nubarrón se situe en aquest baix, que en el seu moment va ser un estanc. Segons ha pogut saber elperiodic.com, els permisos estan tramitant-se així que és qüestió de dies que es deixe tot llest per a albergar al que serà sens dubte, un dels grans protagonistes de la festa.

Procedent de la ramaderia de Partit de Resina i herrat amb el número 10, el boví ha despertat molts rumors i anhels durant l'hivern a l'ésser molts els que volien gaudir d'ell, tal com els va avançar elperiodic.com en el seu moment.

Segons apunten des del sector referint-se a ell, el seu valor és el més alt que s'ha pagat fins hui per un bou salvatge. La seua xifra de ‘mercat’ podria haver arribat a aconseguir fins als 21.000 euros, arribant quasi a doblegar la xifra mitjana del mercat.

Festes de la Misericòrdia 2019

Festes de la Misericòrdia 2019Entrar en el especial
Pujar