elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La 'dulcesquad' de Dulceida i les seues vacances a l'Arenal Sound

La 'dulcesquad' de Dulceida i les seues vacances a l'Arenal Sound
  Galeria de fotos
  Burriana - Arenal Sound 2017- Miercoles - Dulceida
  Burriana - Arenal Sound 2017- Miercoles - Dulceida
  MÉS FOTOS
  La 'dulcesquad' de Dulceida i les seues vacances a l'Arenal Sound - (foto 2)
  La 'dulcesquad' de Dulceida i les seues vacances a l'Arenal Sound - (foto 3)
  La 'dulcesquad' de Dulceida i les seues vacances a l'Arenal Sound - (foto 4)

  Després de la cancel·lació de les tres últimes actuacions el passat dimecres i que elperiodic.com explicar aquesta mateixa nit, els discjòqueis i influencers The Tripletz, han sigut reubicats en el programa.

  Ahir a la nit els primers artistes que es van veure afectats per la decisió de l'Arenal Sound finalment van poder donar-ho tot sobre l'escenari Negrita. I acompanyant-los estaven molts dels amics i influencers de la 'squad' que més seguidors compte a Instagram. Parlem de Dulceida i companyia, la dj ser l'última a actuar dimecres amb un sobre aforament que va ocasionar una allau a l'entrada del festival que no va poder controlar seguretat.

  Aída Domenech, el seu nom real, ja és una veterana als plats de l'Arenal Sound però aquesta vegada ha vingut amb els seus amics i fins i tot alguns familiars a gaudir també dels concerts durant més d'un parell de dies per emoció de molts dels seus fans.

  Polifacètica com ningú, aquesta bloger espanyola té mig món boig seguint-la en els seus viatges i recolzant-la amb tots els seus projectes, presentadora d'un concurs de TV, imatge d'una marca de roba, ambaixadora d'una marca internacional de maquillatge, escriptora d'un llibre, creadora d'un perfum i fins i tot 'un festival, el Dulceweeknd! En el qual, en aquesta última edició, celebrada a principis de juliol, va punxar els seus temes preferits però també va realitzar una performance.

  Poc nou pot explicar-Dulceida, que no sapiguem ja, es guanya la vida projectant el seu dia a dia a les xarxes, i tal com anunciava fa uns mesos, el Primavera i l'Arenal serien els dos únics festivals nacionals als quals anava a assistir. Però tot i que fa res tornar del festival belga Tomorrowland, un dels més impressionants a nivell mundial, possiblement s'ho aquest passant el doble de bé amb el seu grup d'amics a l'Arenal Sound, ja que no paren de pujar contingut a les seves xarxes socials tant dels concerts com del temps que passen allotjats al motel de somni del festival, una zona VIP on tenen piscina, aire condicionat a les habitacions, un dj particular i vistes al recinte de concerts.

  No ens estranya gens que el seu següent pas sigui ser actriu ja que per a molts la seua vida és un fidel reflex d'una pel·lícula en la qual la moraleja és que els somnis es poden complir.

  Pujar