elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Domingo solemne a Burriana en honor a la Verge de la Misericòrdia

Domingo solemne a Burriana en honor a la Verge de la Misericòrdia
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Missa
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Missa
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Processó
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Processó
  MÉS FOTOS
  Domingo solemne a Burriana en honor a la Verge de la Misericòrdia - (foto 2)
  Domingo solemne a Burriana en honor a la Verge de la Misericòrdia - (foto 3)
  Domingo solemne a Burriana en honor a la Verge de la Misericòrdia - (foto 4)

  La Verge de la Misericòrdia ha sigut l'absoluta protagonista dels actes festers previstos per a aquest diumenge a Burriana (Castelló) amb motiu de la celebració de les festes patronals de la localitat.

  La jornada donava començament a les 11 del matí en la Basílica del Salvador, lloc en el qual han sigut centenars els veïns que s'han congregat per a retre homenatge a la seua patrona amb la primera missa solemne del dia. Una trobada carregada de commoció que com cada any quedarà en la memòria dels burrianenses.

  Els actes religiosos han continuat ja a la vesprada, amb la celebració d'una nova eucaristia, després de la qual s'ha donat pas a un de les cites més significatives de les festes patronals: la processó de la patrona, la Verge de la Misericòrdia. Una trobada multitudinària que ha recorregut els carrers de Borriana omplint-les d'un sentit sentiment.

  El recorregut ha sigut l'habitual, partint des de la Plaça Major i seguint pel Carrer Major, la Puríssima, Sant Joaquim, Sant Vicent, el Pla, el Barranquet, la Plaça Sant Blas, i tornant pel Carrer Major i la Plaça Major.

  Amb aquesta processó es dóna pas a l'última setmana de festes a Burriana, una setmana plena d'actes taurins, la festa de paelles o la tan espera batalla de flors que tindrà lloc diumenge que ve.

  Pujar