elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La direcció provincial del PPCS imposa al candidat a presidir el PP de Borriana

La direcció provincial del PPCS imposa al candidat a presidir el PP de Borriana
  • El 21 d'octubre es formalitzarà el procés de renovació i Álex Clausell prendrà les regnes dels populars en la capital de la Plana Baixa

El Partit Popular de la província de Castelló ha iniciat el procés de renovació de les presidències locals, no sense tensions. Almenys això és el que està succeint a Borriana on la direcció provincial ha imposat al candidat que substituirà a Juan Granell, en la renovació que es realitzarà el 21 d'octubre.

Fonts consultades per elperiodic.com han assegurat que “créiem que era millor candidat”, de fet Carlos Solá, actual regidor, havia fet un pas al capdavant per a presentar la seua candidatura a la presidència del PP a Borriana. “Pensàvem que era el millor, que haguera sigut un bon candidat perquè quan treballa dona el mil per mil”.

No obstant això, la direcció provincial ha optat per Álex Clausell, també regidor.

Aquesta decisió de la cúpula del PPCS podria generar tensions en el grup municipal del PP de Borriana ja que la meitat estan amb Solá i l'altra meitat amb Clausell. I encara que de moment no es plantegen dimitir, no tanquen la porta segons vaja evolucionant la situació, han assegurat les mateixes fonts.

Pel que sembla, segons expliquen a elperiodic.com, Clausell ha sigut l'opció de la direcció provincial després que hagueren valorat que fora Vicente Tejedo el president del PP de Borriana. I és que segons asseguren Esther Pallardó estaria darrere de tots aquests moviments. “Clausell ha reconegut que s'ha reunit amb Pallardó”, afirmen.

Davant aquesta situació, Carlos Solá ha fet un pas arrere. “Li ho demanem, sinó això acabaria amb la seua salut”, apunten.

Fonts dels populars de la Plana Baixa assenyalen que aquests moviments estan donant ales a l'actual govern municipal de Borriana. “Ens han reconegut que amb el que està ocorrent, ells estan més tranquils. Veuen més fàcil continuar governant”. I és que segons les fonts consultades “algú des de dins del PP està informant de la situació als altres partits. Saben més ells del que està passant que nosaltres”, lamenten.

Pujar