28 de novembre de 2020 28/11/20

Direcció, alcaldia i l'Agència Valenciana de Turisme valoren positivament la VIII edició de l'Arenal Sound a la roda de prensa

Direcció, alcaldia i l'Agència Valenciana de Turisme valoren positivament la VIII edició de l'Arenal Sound a la roda de prensa - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Arenal Sound 2017- Domingo - Rueda de Prensa
  Burriana - Arenal Sound 2017- Domingo - Rueda de Prensa
  MÉS FOTOS
  Direcció, alcaldia i l'Agència Valenciana de Turisme valoren positivament la VIII edició de l'Arenal Sound a la roda de prensa - (foto 2)
  Direcció, alcaldia i l'Agència Valenciana de Turisme valoren positivament la VIII edició de l'Arenal Sound a la roda de prensa - (foto 3)
  Direcció, alcaldia i l'Agència Valenciana de Turisme valoren positivament la VIII edició de l'Arenal Sound a la roda de prensa - (foto 4)

  L'Arenal Sound tanca portes una edició més, però abans ha deixat una sèrie de dades interesants tant de l'evolució de la seua trajectòria com de l'impacte que ocasiona a Borriana.

  Direcció, l'ajuntament del municipi i l'Agència Valenciana de Turisme han portat a terme una valoració altament positiva de la vuitena edició del festival.

  L'alcaldessa, María José Safont, ha iniciat la roda de premsa anunciant que "la gestió d'aquest esdeveniment musical millora de forma substancial" i per la seua part ha citat a Borriana com "ciutat acollidora" capaç d'albergar un esdeveniment d'aquest calibre.

  Com ja les avançava el periodic.com en altres notícies, la mobilitat i la seguretat han sigut alguns dels serveis en què més s'ha bolcat l'organització i el govern. "L'avinguda del Port ha permitit canalitzar i millorar l'accés a peu o en bicicleta a la zona del festival" ha afirmat l'alcaldessa. Safont también s'ha reiterat "a la forma excel·lent que ha tingut la seguretat de solucionar les situacions que es van produïr en un festival com aquest" i "als sounders per en general, actuar de manera educada i respectuosa".

  Els veïns i veïnes del municipi también han viscut el seu moment quan han agraït als mateixos totes les molèsties que les han pogut ocasionar sense oblidar esmentar els que también han pogut gaudir.

  El representant de l'Agència Valenciana de Turisme, Daniel Arnal, ha confirmat que "la setmana se salda sense pràcticament incidències destacables". Pel que fa al turisme ha destacat la quantitat de turistes que han vingut fins Borriana es fruit d'un potencial que en el futur convertirà a aquests, visitants que tornen a la nostra terra.

  David Sánchez, director del festival ha volgut agrair la bona coordinació entre tots els que fan possible el festival inclosos els sounders, "una vegada més han confiat en nosaltres, arribant fins a 30 països diferents amb cifres d'assistència que des de fa cinc anys repetim al festival". I ha destacat que "més de 15.000 persones han arribat aquí gràcies als serveis d'autobús".

  Finalment ha parlat del tema de les mesures acústiques, segons Sánchez la distribució de les mateixes ha fet possible que sempre es trobaren sota els decibels marcats per llei.

   3 comentaris
  nmbq
  nmbq
  11/08/2017 10:08
  sra alcladesa vaya a contemplar la macropintada que les han hecho a vecinos de calle juan lugo

  vaya a contemplar la macropintada que han hecho en el muro medianero de un chalet de la calle juan lugo que se ve desde la avda cañada blanch lastima no se lo hayan hecho en su casa porque otro gallo cantaria a estos politicos que se venden por mantener su puesto les hace falta que les entren en su piscina que les llenen de basura la calle con carros abandonados y tirados que les griten y no les dejen dormir a segun que horas y que les hagan unas buenas pintadas o grafitis de los que tanto se llevan durante le festival que gente mas penosa viene que pena

  Pujar