27 de novembre de 2020 27/11/20

Diputació concedeix a les Falles 2.000 euros i el PP proposa reclamar el mateix suport del Consell

Diputació concedeix a les Falles 2.000 euros i el PP proposa reclamar el mateix suport del Consell - (foto 1)

  El Govern Provincial ha concedit una ajuda de 2.000 euros a l'Ajuntament de Borriana per a posar en valor les Falles, Festes d'Interès Turístic Provincial declarades el 22 de març de 2007 i publicat oficialment en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) el 22 de març d'aqueix mateix any.

  "Tota subvenció és benvinguda", ha considerat el regidor del PP a Borriana, Carlos Solá. I aquesta injecció que percebrà el consistori per a promocionar un festeig que a més de tradició és un innegable motor econòmic, "és una excel·lent notícia per a una ciutat, Borriana, que treballa des de fa anys en què la UNESCO reconega la transcendència d'aquesta manifestació cultural tan singular".

  Per a Solá, des del consistori, el tripartit que governa la ciutat i especialment el PSPV, que ostenta la cartera de Festes en el municipi, "ha de ser vehement davant la Generalitat Valenciana que governen els seus companys de files al costat de Compromís per a reclamar el mateix suport econòmic que permeta incentivar aquest festeig tan arrelat".

  En aquest sentit, ha recordat Solá, l'ajuda que arriba de la Diputació Provincial i que el Butlletí Oficial de la Província (BOP) va fer pública en la seua edició d'ahir dijous, "no ha sigut l'única". De fet, ha manifestat l'edil, les diferents comissions falleres ja van percebre durant el primer semestre de l'any una injecció directa per a sufragar les seues despeses que pretenia alleujar les despeses que suporten per a la contractació de les bandes de música". En aquest sentit, "i prenent com a exemple al Govern Provincial, seria una bona mesura que reclamàrem el mateix tracte per part del Consell per als nostres festejos". "Fer-ho no ja solament com un esdeveniment cultural i tradicional que mobilitza al llarg de tot l'any a milers de veïns, sinó també perquè la seua activitat porta associada la generació de centenars de llocs de treball".

   3 comentaris
  Joan joanet
  Joan joanet
  19/11/2016 12:11
  Pobreta!

  Pobreta Diputació! Per a unes falles amb tanta tradició, treball i transcendència uns 2.000€ de subvenció. Per a l'Arenal Sound, amb els milions que l'empresari en guanya, més de 100 o 200.000 eurets, que pobre empresari potser en perda... Coses que no entens.

  Pujar