26 d’octubre de 2020 26/10/20

Dilluns de tornada al col·le i bous a Burriana

Dilluns de tornada al col·le i bous a Burriana - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Bous Dilluns Vesprada
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Bous Dilluns Vesprada
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - "Correbou"
  Burriana - Misericòrdia 2019 - "Correbou"
  MÉS FOTOS
  Dilluns de tornada al col·le i bous a Burriana - (foto 2)
  Dilluns de tornada al col·le i bous a Burriana - (foto 3)
  Dilluns de tornada al col·le i bous a Burriana - (foto 4)

  Aquest dilluns ha continuat l'activitat a Burriana amb motiu de les festes de la Misericòrdia. Encara que al matí la ciutat s'ha pres un descans -molts xiquets han tornat al col·le i calia recuperar forces després d'un primer i intens cap de setmana de festes- a la vesprada s'han représ les activitats.

  A primera hora de la vesprada se celebrava un concurs de jocs de taula tradicional i sobre les sis de la vesprada s'inaugurava la jornada taurina: primer eixia el bou de la ramaderia Román Sorando, “Narigón”. Posteriorment era el torn de “Asustado”, de la ramaderia Guadalmena.

  I a la nit hi ha hagut tancament infantil de carretons embolats pel recorregut de la Vila del Bou. Els més xicotets han participat en la cercavila infantil des del carrer Barranquet. Ja entrada la nit, sobre les onze i mitja, donava començament el tancament de sis bous *embolados. Eren els de la ramaderia germans Cabell. El final de la sessió taurina era a càrrec de “Conan”, de la ramaderia Peñajara.

  Després dels bous ha hagut karaoke, rumba i djs per a tancar una jornada que, encara que escolar per a alguns i laboral per a uns altres, segur que tots han tingut la seua part de festiva.

  Pujar